Sélley Miklós természetfotóiból nyílt kiállítás a kaposvári kormányhivatalban

Beköltözött a természet hétfőn a Somogy Vármegyei Kormányhivatal galériájába, ahol Sélley Miklós fotóművész alkotásaiból nyílt tárlat.

 

A szekszárdi születésű, majd Felsőmocsoládon nevelkedő és Kaposváron élő Sélley Miklósról bátran állítható, hogy a természet rabja. Saját bevallása szerint Somogy és a környék növény- és állatvilága folyamatosan megújuló csodákkal várja, melyek nem csupán egy jól elkapott pillanat képeinek témáját adják, hanem a felfedezés izgalmát és örömét, a nyugalmat és a természettel való eggyéválást.

 

Sélley Miklós úgy fogalmazott, hogy rohanó világunk egyhangúságából gyakran vágyunk távoli, érdekes, de ismeretlen látvány felfedezésére, és közben alig vesszük észre, hogy közvetlen környezetünkben, tőlünk karnyújtásnyira vár ránk a természet titokzatos világa; meglepő formáival, színeivel, izgalmas struktúráival, különleges atmoszférájával.

Az Exponált természet című kiállításon a művész képei az utóbbi évek emlékezetes, vissza nem térő pillanatait tárják az érdeklődők elé.

A tárlat 2023. március 30-ig látható a Kormányhivatal Galériában.

(Somogy Vármegyei Kormányhivatal)

Időpont: 
hétfő, 2023, március 6 - 18:07

Állásajánlatok Kaposváron