Palincs - egy különleges nő különleges játékboltja

Katona Ágnes három lány anyukája és a Palincs Játék-tér tulajdonosa is egyben.

A Bakony lábánál a Balaton-felvidék szomszédságában nőtt fel, itt tanult és dolgozott. Gyermekkorában rengeteg időt töltött nagyszüleivel és mindig áhítattal hallgatta múltbéli történeteiket, az akkori szokásokról, hagyományokról. 

Hogy indult a vállalkozás, hogyan kezdődött a Palincs története?

Valahogy úgy alakult, hogy a sok-sok szülői feladat, elfoglaltság mellett egyre több lett az energiám, melyet igyekeztem olyan tevékenységekre fordítani, amivel szívesen azonosultam. Így történt, hogy városomban önkéntes feladatokat végeztem, játszóházat, iker-klubot szerveztem. Megismerkedtem a Kerekítő módszerrel, mely nagy hatást gyakorolt rám és a gyermekeimre. 6 éven keresztül mondókás, dalos foglalkozást tartottam. A játék velem maradt akkor is, amikor egy sikeres webáruházban gyermekjátékok között dolgozhattam.

Közben egy kedves barátnőmmel meséket írtunk, Varázsgömb – Fürdőkádmesék címmel terméket fejlesztettünk.

Majd, ahogy a mesében is lenni szokott, jött a nagy fordulat, amikor   néhány évvel ezelőtt Szentes lett az otthonunk. Immáron négy lányom van, és elmondhatom, hogy a családunk így lett teljes.  

Nem kellett azonban sokáig várni, a családom és szeretteim támogatásával előbb-utóbb a játék itt is rám talált. Mi pedig – miközben az utunkat járjuk - igyekszünk, hogy közben ne veszítsük el a gyermeki lelkesedésünket.

Mi az, amit fontosnak tartasz a munkádban? 

A gyermekkoromban megélteket, igyekeztem továbbadni, melyekre a gyerekeim a mai napig értékként tekintenek vissza. Az ő visszajelzésük volt számomra a legfontosabb, olyan bíztatást és hitet adott, amely vitt és visz előre a mai napig.

Miért Palincs?

Játékboltunk a Palincs nevet viseli. Ha azt mondom, hogy: mérleghinta, libikóka? Országszerte mindenki tudja, hogy mire gondolok. A palincs is ezt jelenti, viszont érdekes, hogy csak Szentesen és Hódmezővásárhelyen ismert.

Abban egyetérthetünk, hogy a palincs szó is - mint ahogy sok más kifejezés is magyar nyelvünkben -  rendkívül beszédes, és játékos csengésű.

Küldetésünk, hogy Magyarországon a lehető legtöbben megismerhessék.


Mitől különleges a Palincs?

A Palincs Játék-Tér munkatársai szeretetteljes odafigyelésére és támogató hozzáállására minden vásárlónk és érdeklődőnk számíthat.

Akár a szentesi boltunkban, akár webáruházunkban kerül velünk kapcsolatba.

 

Miért érdemes itt vásárolni?

Odafigyelünk a kínálatunkra. Minőségi termékeket árulunk, olyan világmárkákat, amelyek már sok-sok országban bizonyítottak. Igyekszünk az ár/érték arányban megfelelő játékokat, babatermékeket felvonultatni. 

Rugalmas szállítási megoldásokat kínálunk. 

 

BABA-MAMA

Nekünk a vásárlók elégedett véleménye a visszajelzés arra, hogy jó-e az, amit csinálunk. 

Ez volt a hajtóerő akkor is, amikor eldöntöttük, hogy a webáruházunkat bővítjük a baba-mama termékekkel. Szeretnénk segíteni abban, hogy a várandósság idején és azután is minden szükséges és hasznos terméket megtaláljanak nálunk. Itt is fontos számunkra a minőség és a kedvező ár.

Azokat a márkákat választottuk, amelyek a legkeresettebbek a magyarországi piacon.

INTÉZMÉNYI KEDVEZMÉNY

Webáruházunkban az oktatási intézmények kedvezménnyel vásárolhatnak. Büszkék vagyunk arra, hogy jó néhány óvodának, bölcsődének segítettünk már nagyobb beszerzéseikben, kedvezményesen.

https://www.facebook.com/szentesijatekbolt

https://palincsjatek.hu/

 

Időpont: 
szerda, 2023, március 8 - 20:30

Állásajánlatok Kaposváron