Több mint 30 éve működik Kaposváron a Kamilla Drogéria

A Kamilla Drogéria egy kis családi vállalkozás, melyet 1991-ben alapított Kaposváron Rónai Renáta férjével, Varga Györggyel együtt.

 

 

Hogyan indult a vállalkozás?

Fiatal korunk óta fontosnak tartjuk az egészséges életmódot, eszerint alakítottuk életformánkat.

Szakmám szerint agrárközgazdász vagyok, a férjem pedig gépészmérnök, de úgy gondoltuk a gyógynövények és a természetes gyógymódok jobban érdekelnek bennünket. Végül belevágtunk egy drogéria működtetésébe ez lett a Kamilla Drogéria.

 

Képeztétek is magatokat az egészséges életmóddal kapcsolatban? 

Igen az évek során folyamatosan továbbképeztük magunkat, fitoterapeutaként több mint 30 éve  segítünk a hozzánk fordulóknak. Nagy előnyünk, hogy az üzlet jellege lehetővé teszi a problémák rövid megbeszélését.

 

Mi az, ami kapható nálatok?

Üzletünkben nagy választékban kaphatók gyógynövények, az ezekből készült gyógyhatású készítmények, vitaminok, különböző táplálék kiegészítők, természetes alapú kozmetikumok, gyógyvizek.

 

Mitől különleges a Kamilla Drogéria?

Nemcsak forgalmazzuk a fent említett termékeket, hanem élünk velük, nagyon sokat kipróbáltunk és használunk.

Szeretettel várunk minden egészségtudatos vásárlót, vagy aki gyógyulása érdekében szelíd gyógymódot keres.

Napjaink elüzletiesedett világában nehéz eligazodni a számos gyógyító irányzat között. Tovább nehezíti a választást a mára már hatalmasra duzzadt termékskála és a sokszor kétes eredetű  internetes értékesítés. Ebben próbálunk segítséget nyújtani több mint 3 évtized tapasztalatával.

 

Fontos megemlítenünk, hogy Kaposvár kártya elfogadóhely vagyunk, melynek keretében mindenre 5% kedvezményt tudunk biztosítani, üzletünkben bankkártyával történő fizetésre is van lehetőség.

 

Címünk: Kaposvár, Arany János utca 21.

Tel: 82/428-154

       30/396-4457

 

Érdemes követni facebook oldalunkat is: https://www.facebook.com/kamilladrogeria

Időpont: 
csütörtök, 2023, március 9 - 18:18

Állásajánlatok Kaposváron