27 éve várja vásárlóit a kaposvári Halbolt

A kaposvári Halbolt 1996-ban nyitott meg a Füredi u. 37. szám alatt, amit folyamatos fejlesztések mellett jelenleg is itt üzemeltetnek.

Közeledik a húsvéti időszak, amikor ünnepi fogásként hal is kerülhet az asztalra, így ekkor érdemes válogatni a kínálatból. A vállalkozás tulajdonosával Szíj Kornéllal beszélgettünk. 

 

Mivel foglalkozik a Halbolt, milyen halakat lehet nálatok kapni?

Vállalkozásunk fő tevékenységi köre a halértékesítés és feldolgozás. Választékunk alapját elsősorban a Somogy megyében termelt édesvízi halak adják, melyeket élve, tisztítva, szeletelve és filézve értékesítünk. Forgalmazunk még különféle tengeri halakat, rákokat, kagylókat, amiből már számos fajta frissen feldolgozva is kapható. Mindezek mellett rengeteg, a halak elkészítéséhez használatos kiegészítő is megtalálható kínálatunkban, úgymint halászlékockák, halászlé-, és sült hal fűszerek, sók, paprikák, ételízesítők és köret alapanyagok is.

Mi az, amit fontosnak tartasz a munkátokban? 

Törekszünk a minél nagyobb választék biztosítására vásárlói igényekhez igazodva. Célunk, hogy minél több fajta és minél jobb minőségű halakat tudjunk a vásárlóinknak kínálni, ezzel is biztosítani a lehetőséget a rendszeres és változatos halfogyasztáshoz.

 

Melyik a legnépszerűbb hal, melyiket vásárolják a legtöbben?

A legnépszerűbb halunk továbbra is a ponty, de nagyon népszerű mostanában az afrikai harcsa is, amely a nevével ellentétben Magyarországon nevelkedik. Minden héten előhűtött formában érkezik üzletünkbe, amit aztán nyúzott törzsként vagy filéként értékesítünk tovább. Előnye, hogy szálka nélküli húsa van és nincs erős halíze, szaga. Ezért egy jó alternatíva, hogy gyerekeket már kiskoruktól halevésre szoktassuk. Nem mellesleg az egyik legmagasabb omega3 zsírsavval rendelkező halunk! Változatosan elkészíthető, sütve, rántva, halászlébe, harcsapaprikásnak és még halfasírtnak is kiváló.


Említetted, hogy nem csak magyar halat lehet nálatok vásárolni.

Igen a tengeri halak választékát is folyamatosan bővítjük. Törekszünk rá, hogy ezekből is a lehető legjobb minőségű halakat tudjuk kínálni. Ezért egyre több jégmentes, úgynevezett interfóliás vagy vákuumcsomagolású halat forgalmazunk. Több termékünk is MSC tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy fenntartható halászatból származik.

Cégünk rendelkezik egy fagyasztós teherautóval is, amivel biztosítani tudjuk vendéglátós illetve közületi vásárlóink számára a folyamatos hűtőláncot.

Mit terveztek a jövőben? 

Megújult honlapunkat érdemes lesz rendszeres látogatni, mert a teljes termékválasztékunk illetve akcióink mellett folyamatosan fogunk felrakni új, könnyen, gyorsan elkészíthető recepteket, ötleteket, hogy tényleg minél változatosabban tudjunk halat tenni a család asztalára. Indítottunk egy blog-ot is ahol minden hasznos információt megtaláltok a halakkal, halvásárlással kapcsolatban. 

 

Elérhetőségek:

HALBOLT, Kaposvár, Füredi u. 37.

Telefon: 30/217-9540, 82/419-921

E-mail: kodibt@gmail.com

Facebook: Halbolt Kaposvár

Web: www.kodibt.hu

Időpont: 
szerda, 2023, március 22 - 19:37

Állásajánlatok Kaposváron