Kaposmérőből érkeznek a Zöldebbélet környezettudatos termékei

A Zöldebbélet webáruház környezetbarát termékeket kínál vásárlóinak. A textil termékeket és szójagyertyákat saját kezűleg készíti a vállalkozás tulajdonosa, Vörös-Szabó Éva. 

 

Hogyan indult a vállalkozás? 

Mindig is természetszerető voltam, de gyermekeim születése tette igazán fontossá számomra a természetes dolgok alkalmazását.

10 évvel ezelőtt, nagyobbik fiam születésekor nagyon sok könyvet elolvastam a témával kapcsolatban és tanfolyamokra jártam, ahol megismerkedhettem környezetbarát termékek készítésével. Elkezdtem magunknak készíteni a tisztálkodó szereinket, a háztartásban környezetbarát termékeket használni. Egy évvel ezelőtt, 2022. tavaszán jött el a pillanat, hogy ezeket a kipróbált, könnyen használható termékeket elérhetővé tegyem a webáruházban, melynek mottója: „Zöldebb élet - Környezettudatos élet kényelmesen.”


Miért ez lett az áruház mottója? 

Tapasztalatom alapján sokan gondolják azt, hogy egy környezettudatos életmód megvalósítása nehézkes, sok időt igényel és emiatt nem mernek elindulni a változtatás útján. 

Apró lépésekben haladva viszont senki sem fogja nehéznek érezni az éveken át alkalmazott szokásainak megújítását. Ha a szándék megvan a változtatásra, akkor már csak a megfelelő eszközöket kell használni és megtalálni azt a helyet, ahonnan kényelmesen beszerezhetjük ezeket. Ennek elősegítésére jött létre a zoldebbelet.hu webáruház. Szeretném megismertetni minden érdeklődővel, hogy a környezettudatos életmód nem kell, hogy körülményes és drága legyen.

 

A webáruházon kívül hol lehet még beszerezni a termékeidet? 

Kaposmérőben található a raktárhelyiség, az értékesítés pedig a webáruházon keresztül és vásárok, piacok alkalmával történik. Csatlakoztam a Somogyi Kosár Bevásárló Közösséghez is, ahol elérhető a termékpaletta egy része, illetve önkéntesként is segítem a közösség munkáját, hogy a helyi termelők és vásárlók egymásra találhassanak.

 

Miért fontos neked ez a vállalkozás?

Gyermekeim születése után különösen fontos lett számomra, hogy megóvjam az egészségüket és egy élhető, fenntartható világban nevelkedjenek és élhessék életüket. Sokan gondolják úgy, hogy kis emberként nincs jelentősége, hogy milyen életvitelt élünk, mert az úgysincs hatással a természeti környezet alakulására. Én azonban azt vallom, hogy nagy jelentősége van minden ember életmódjának és tegyük meg azt, ami belefér a mindennapjainkba. Egyébként pedig nem kell megerőltető dolgokat véghez vinni, sok apró változtatásnak is van hatása.

 

Miért érdemes itt vásárolni? 

A webáruházban kizárólag olyan termékek találhatóak, melyeket én és a családom is mindennap használunk, legyen szó háztartásvezetésről, tisztálkodásról vagy sminkelésről. Az általam készített textil termékekben viszi a fiam az iskolába az uzsonnát, a család kirándulások alkalmával is ezeket használja, a webáruházban is megtalálható eszközökkel végzem a házimunkát otthon is. 

Kaposváron és 3 környező településen (Kaposmérő, Kaposújlak és Kaposfő) van lehetőség ingyenes kiszállítást igénybe venni.

A termékekkel, azok használatával és a környezettudatos életmóddal kapcsolatban pedig sok hasznos információ található a webáruházban, annak Facebook oldalán is, továbbá minden érdeklődő számára rendelkezésre állok telefonon, emailen vagy személyesen is vásárok alkalmával.

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Az általam készített termékek egyéni igények alapján is készülhetnek, a többi terméknél pedig előnyben részesítem azokat, melyek Magyarországon kerültek előállításra és újrahasznosítható csomagolásban kerülnek forgalomba.

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Legnépszerűbb a mosáshoz használható, teljes mértékben lebomló Mosólapka, mely kellemes virágillattal és illatmentes kiszerelésben is kapható. Kedveltek az ételek tárolására használható mosható újraszalvéták. Téli időszakban népszerűek voltak a természetes illóolajat tartalmazó, kézzel öntött szójagyertyák, továbbá a Parajdi sót tartalmazó párnácskák is, melyek nemcsak fájdalom, de zúzódások, rándulások kezelésére és allergiás tünetek enyhítésére is alkalmazható.

 

Milyen termékek kaphatóak?

A termékkínálatban megtalálhatóak:

-környezetbarát mosó-, mosogató- és tisztítószerek, tisztító eszközök (Mosólapka, mosódara, mosódió, mosó- és mosogatószappan, luffa szivacs, kókusz és fa mosogató kefék)

-csomagolás-, és műanyagmentes élet megvalósítását elősegítő textil termékek (mosható újraszalvéta és szalvéta, Parajdi sóval és gyógynövényekkel töltött párnácskák)

-minősített bio BoHo Green kozmetikumok 

-fogápolási termékek

-természetes illóolajjal illatosított szójagyertyák

Kiválasztásuknál fontos szempontként szerepel, hogy ahol csak lehetséges, újrahasznosítható, környezetbarát csomagolásban kerüljenek a kínálatba.

 

Elérhetőségek: 

webáruház: https://zoldebbelet.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/zoldebbelet.hu

Időpont: 
vasárnap, 2023, március 26 - 20:25