Gyógyszerészek alapították az Emus Online Egészségáruházat

Az Emus Online Egészségáruház, étrend-kiegészítőket, dermokozmetikumokat, orvostechnikai eszközöket és egészségtudatos élelmiszereket forgalmaz.

A vállalkozást gyógyszerészek alapították azért, hogy kedvező áron forgalmazott termékeik szélesebb körhöz is eljuthassanak.

A vállalkozás tulajdonosával Dr. Zajácz Tamással beszélgettünk. 

 

Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

Fontosnak érezzük, hogy minden egy helyen beszerezhető legyen az emberek számára, mely hozzájárulhat az egészségük megőrzéséhez, s webáruházunk neve is innen ered: Egészség MUStra.


Miért érdemes itt vásárolni? 

Vásárlóink kedvező áron szerezhetik be a szükséges egészségmegőrző, gyógyhatású termékeket, mely széles körben áll rendelkezésükre, emellett gyors kiszállítás, szakértő ügyfélszolgálat jellemez bennünket.

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

Ez egy gyógyszertárhoz tartozó webáruház, tehát a gyógyszertárakra jellemző precizitás nálunk alapvető, azonban mindezt tovább fokozza az, hogy a megrendelt termékek összekészítése részben robottechnikával történik.


Mi a legnépszerűbb termék?

Dermokozmetikumok, babaápolási termékek és az egészségtudatos élelmiszerek.

 

Milyen termékek kaphatóak még ezeken kívül?

Széles választékban érhetőek el az étrend-kiegészítők, orvostechnikai eszközök, dermokozmetikumok és egészségtudatos élelmiszerek. A termékeink körét folyamatosan bővítjük.


Mi az, amit kiemelnél a termékek, szolgáltatások közül?

A MEDhUSA Great! termékcsalád, mely kizárólag gyógyszertárban elérhető, magas minőségű és élelmi rostokban gazdag élelmiszerekből áll. Tiszta és értékes összetevői révén a termékek speciális étrendekbe: gluténmentes, laktózmentes, vegán, inzulinrezisztens és cukorbeteg diétába is beilleszthetőek (egyedül az étcsokis almaszirom tartalmaz hozzáadott cukrot).

 

Van-e néhány jó sztori a vállalkozásról?

Érdekesség, hogy a tulajdonos kislányának neve Emma, akit Emmusnak is gyakran becéznek, így a webáruházunk neve az Ő nevével is összecseng.


Elérhetőségek: 

https://www.emus.hu/?utm_source=banner&utm_medium=kaposvariprogramok&utm...

https://www.facebook.com/emus.online.egeszsegaruhaz/

Időpont: 
péntek, 2023, március 31 - 21:49

 

 

 

Állásajánlatok Kaposváron