Húsvéti kalandok Kőröshegytől Balatonföldvárig

Időpont: 
2023/04/08 - 09:00
2023/04/09 - 09:00
2023/04/10 - 09:00

Húsvétkor a Picard Bistro és panzió, a Frutti di Mutti, a Helka Sörfőzde, a Hotel Anna Villa, a Kőröshegyi Levendulás, a Balaton Klub, a Kultkikötő, valamint a Völgyhíd Konyha & Rét összefogásával különleges ételekkel, italokkal, termelői és kézműves piaccal és koncertekkel várják az érdeklődőket.

 

 

Az esemény mindhárom napján egy különleges tojáskereső játékkal is várnak, aminek a keretében minden helyszínen csokit és valamelyik másik helyszínen beváltható ajándékkártyát is találhattok.

 

Helyszínek:

Hotel Anna Villa – Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc u. 9.

Helka Sörkert – Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc u. 9.

Picard Bisztró – Balatonföldvár, Balatonszentgyörgyi út 24.

Völgyhíd Konyha & Rét – Kőröshegy, Völgyhíd alatt

Balaton Klub – Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 1.

 

Programok:

Április 8., 9., 10.:

▪ Mindhárom nap tojáskereső játék minden helyszínen.

 

Április 8., (szombat):

▪ Hotel Anna Villa: 14 órától kézműves foglalkozás a húsvét jegyében – tojásfestés, húsvéti díszek készítése (előzetes bejelentkezés szükséges).

▪ Helka Sörkert: 18.00 Vakter Alexandra és Kovács Kristóf koncert

▪ A Picard Bisztró: Mind a három nap várja vendégeit a sky teraszon. A kellemes ételek, látkép és környezete mellett a Santio Jewel & Home decor Kézműves műhely húsvéti termékeit láthatjátok.

 

Április 9., (vasárnap):

▪ Völgyhíd Konyha & Rét: egész nap itt lesz a Helka Sörfőzde truckja izgalmas csapolt és dobozos sörökkel; az étterem előtti színpadon 10-13 óra között Ruff Nikolett koncert; délelőtt termelői és kézműves piac.

▪ Hotel Anna Villa: állatsimogató és népi játszótér a szálloda kertjében: kosaras hinta, továbbá kiemelt tematikájú, Balatonhoz kötődő ismeretterjesztő jellegű egyedi játékok, amelyben a gyerekek játékosan ismerhetik meg a Balaton védett állatait, ragadozóit, a nádas élővilágát (a játszótér 13 órától 18 óráig üzemel).

▪ Balaton Klub: Moccantó Játszoda és Kézműves Műhely. Tojásfestés hagyományos népi módszerekkel, berzselés.

▪ Helka Sörkert: 18.00 Fülep Benedek – Balaton Impressions koncert.

 

Április 10.

 

▪ Völgyhíd Konyha & Rét: délelőtt 9 órától termelői és kézműves piac ; 11-től 13 óráig az étterem előtti színpadon Esthee koncert és hétfőn is egész nap itt lesz a Helka Sörfőzde truckja izgalmas csapolt és dobozos sörökkel.

Állásajánlatok Kaposváron