A kaposvári mentők I. Jótékonysági bálja Járai Márkkal és a Forever Duóval

Időpont: 
2023/04/15 - 19:00

A Kaposvári Mentőállomás és a Kaposvári Mentő Alapítvány 2023. április 15-én a Dorottya Hotelben jótékonysági bált szervez, melynek teljes bevételét mobil betegőrző monitorok, mentéstechnikai eszközök vásárlására fordítanánk.

A két monitor készülék ára jelenleg több, mint 2.000.000 forint. Ezekkel a monitorokkal, melynek méretei egy kicsivel nagyobbak, mint egy tablet, a helyszínen és a mentőautóban is lehetőség nyílik a mentőápolók számára a testhőmérséklet, szívritmus, pulzus, vérnyomás, valamint a véroxigén szintjének folyamatos megfigyelésére. A monitorok használatával nő a betegbiztonság, mivel bizonyos esetekben még az állapotromlás előtt észlelhetők az esetleges kóros elváltozások.

 

A bál fővédnöke Szita Károly, Kaposvár város polgármestere. Sztárfellépő a Halott Pénz énekese, Járai Márk, az egész estés báli zenét a Forever Duo szolgálatatja. Belépő vagy támogatói jegyek a Dorottya Hotel recepcióján vagy Kaposvár mentőállomáson vásárolhatóak. A részvevőket többbfogásos svédasztalos és éjféli vacsora, értékes tombola felajánások várják. 

Állásajánlatok Kaposváron