Karambol Balatonlellén, útra dőlt fák Karádon, Balatonfenyvesen - ez történt a hétvégén

Huszonkét alkalommal volt szükség a somogyi tűzoltók beavatkozására a hétvégén. Húsz műszaki mentés mellett két tűzesetnél avatkoztak be az egységek.

Összeütközött két személygépkocsi péntek reggel Balatonlellén, a Szövetség utcában. A műszaki mentést a balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték.  

 

Árokba hajtott és hídnak ütközött egy személyautó péntek este Marcaliban, a 68-as főút Bizei utcai részén. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd az autómentő segítségével kiemelték azt a vízelvezetőből. 

 

A péntek délután a hirtelen, nagy mennyiségben lehulló csapadék gondot okozott Csokonyavisontán. Az Ifjúság utcában egy-egy mélygarázs telt meg vízzel, amelyet a tűzoltók szivattyúval távolítottak el. Szombaton szintén tűzoltói segítséget kértek a dél-somogyi falu lakói, mert a folyamatos esőzés miatt az árkok felteltek és a víz betört a nyaralók udvarába. 

 

Felborult egy személyautó vasárnap délután a 61-es főúton, Iharosberény és Pogányszentpéter között. A jármű a tetején állt meg. A műszaki mentést végző csurgói önkormányzati és iharosberényi önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd segítettek az autómentőre helyezni.  

 

Akadályozta a közúti közlekedést egy-egy útra dőlt fa Karádon, Balatonfenyvesen és Lengyeltótinál, amelyeket a tűzoltók távolítottak el, megelőzve egy esetleges balesetet. Marcaliban és Balatonlellén autóra zuhant, letört faág miatt kérték a tűzoltók beavatkozását. 

Időpont: 
hétfő, 2023, május 15 - 19:28

Állásajánlatok Kaposváron