Ingyenes nordic walking a kaposvári Városligetben

Időpont: 
2023/05/20 - 14:00

A mozgás minden formája előnyös és hasznos, azonban a nordic walking magasan kiemelkedik valamennyi közül.

Mára az egész világon kortól, nemtől függetlenül több millióan hódolnak akár napi rendszerességgel ennek a szenvedélynek, hiszen mindössze három dologra van szükségünk hozzá: egy botpárra, kényelmes sportcipőre és az elhatározásunkra.

 

Május 20-án az ország több helyszínén, köztük Kaposváron is, elindul a „Botra fel!” séta, amelyhez bárki csatlakozhat akkor is, ha nem cukorbeteg, vagy ha soha nem nordicolt korábban.

Kaposváron 05.20-án 14.00-tól próbálhatjátok ki a nordic walkingot. 

Az esemény célja, hogy bebizonyítsuk: a testmozgás nem azt jelenti, hogy a végére mozdulni sem tudunk a kimerültségtől és csalódottak vagyunk, amiért nem tudtuk megfelelően végezni a gyakorlatokat. Ezen a napon szakképzett edzők segítik az alapvető mozdulatok elsajátítását és a helyes technika kialakítását.

 

Aki május 20-án bármelyik helyszínen csatlakozik a „Botra fel!” nordic walking túrához, hatalmas élményekkel gazdagodhat, remek társaságban, miközben megtapasztalhatja a mozgás egészségre gyakorolt kiváló hatásait. Ez utóbbit mérések igazolják majd, hiszen a túra előtt és után ellenőrizni lehet többek között a vércukorszintet.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet:

https://ceosz.hu/programok/botra-fel-program/

Állásajánlatok Kaposváron