Fél óra alatt kétszer állítottak meg egy autót Somogyban, amelynek nem voltak papírjai

A taszári körzeti megbízottak 2023. május 24-én 19 óra 5 perckor Baté belterületén igazoltattak egy somogyszili autóst és megállapították, hogy a sofőr érvényes vezetői engedéllyel, a jármű pedig forgalmi engedéllyel, valamint kötelező felelősség biztosítással nem rendelkezik.

 

A rendőrök a 38 éves férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

 

Ezt követően az igali körzeti megbízottak 19 óra 40 perckor Kisgyalán külterületén állították meg ugyan ezt a járművet, amit ekkor az autóban korábban utasként helyet foglaló, 34 éves somogyszili lakos vezetett, aki szintén nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

 

A nő ráadásul annak ellenére indult el az autóval, hogy az egyenruhások az első ellenőrzés alkalmával felhívták a figyelmét arra, hogy jármű ebben az állapotban nem közlekedhet. A rendőrök a sofőrt szintén előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették.

 

Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy a hatályban lévő szigorítás alapján eltiltási határozat nélkül is őrizetbe kerülhetnek azok a járművezetők, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel.

Időpont: 
péntek, 2023, május 26 - 11:52

 

 

 

Állásajánlatok Kaposváron