Vásári bábjáték és revü marionett a Bábszíntérben szombaton

Időpont: 
2023/06/10 - 17:00

Folytatódik a Szervusztok, Pajtikák! - Csepűrágók világfesztiválja, mely a gyereknapi hétvégétől Szent Iván éjjeléig minden szombaton kínál ingyenes szabadtéri előadásokat Kaposváron a Vaszary parkban a BábSzínTér szervezésében. 

 

Az előttünk álló hétvégén a Pulcinella rajongók örömére ismét hamisíthatatlan dél-olasz hangulat költözik a BábSzínTérbe, ahol a vásári bábjáték legnagyobb hőse harcol a felbukkanó szörnyetegekkel. Ezúttal Irene Vecchia bábjátékos kezei között kel életre a figura, aki    kevés kimondott szóval átvezet minket életünk eseményein, miközben félhetünk, retteghetünk, sírhatunk és nevethetünk a nézőtér soraiban.

A 17: 00 órakor kezdődő előadás utána világot bejárt Phillip Huber marionettművész a közönség előtt mozgatja bonyolult mozdulatokra képes bábjait. Lenyűgöző karaktereket mutat be a humort, pátoszt, drámát és drámaiságot egyaránt felvonultató jelenetek sorozatán keresztül. A produkció lényege ezúttal nem a látványosság, hanem a művészi kifejező erő és a káprázatos mesterségbeli tudás. A bábművész szórakoztatva és szívet melengetve érintheti meg a lelkünket.

Állásajánlatok Kaposváron