Rajzpályázatot hirdet a somogyi rendőrség és a Sefag

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság rajzpályázatot hirdet 6-14 éves fiatalok részére.

 

A pályázat témája:

A Bűnmegelőzési Osztály a SEFAG Zrt.-vel közösen rajzpályázatot hirdet a somogy vármegyei általános iskolás diákok számára. A rajzpályázat témája az „Állatok Világnapjához” kapcsolódóan a felelős állattartás és az állatvédelem.

 

Az A/4-es rajzok készülhetnek bármilyen eszközzel. A szebb látvány elérése érdekében ajánljuk a vízfesték, filctoll vagy tempera használatát.

A rajzpályázat beérkezési határideje: 2023. október 9.

 

Korosztályok:

I. korcsoport: 6–10 éves tanulók

II. korcsoport: 11–14 éves tanulók

 

A pályázat benyújtásának módja:

A pályamunkákat a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály 7400 Kaposvár Szent Imre utca 14/c. postacímre kérjük megküldeni a szülő által kitöltött és aláírt pályázati adatlappal együtt. A borítékon kerüljön feltűntetésre: „Állatok Világnapja rajzpályázat”.

 

Minden jelentkező csak egy alkotással indulhat a pályázaton.

 

Elbírálás és díjazás:    

A beérkező rajzokat a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság a SEFAG Zrt.-vel közösen zsűrizi és a nyerteseket kiértesíti. A díjak átadására 2023. október 14-én kerül sor az „Állati jó család” elnevezésű családi rendezvény egyik záróakkordajként.

 

A pályázattal kapcsolatos bővebb információ a 06/82/502-700, 2732-es melléken, vagy a saarygl@somogy.police.hu e-mail címen.

 

 

Időpont: 
szerda, 2023, szeptember 6 - 16:04

 

 

 

Állásajánlatok Kaposváron