Párkapcsolati kalandtúra is várja a vendégeket a ságvári Suttogó vendégházban

A Suttogó Vendégház egy hihetetlen hangulatos kis ház.

Siófoktól 10 percre a ságvári szőlőhegy egyik eldugott utcájában található, így a legnagyobb zajt a közeli halastó békái és a madarak csicsergése adja. Itt teljesen át lehet szellemülni és igazi feltöltődést ad ahogyan kiül az ember a nagy teraszra, vagy kényelmesen ellazul a gerenda kanapéban. A vendégház tulajdonosaival Rehling Dáviddal és Rehlingné Kolláth Emesével beszélgettünk. 


Mostanában azért lépten-nyomon vendégházakba botlunk. Mitől más a Suttogó a többi vendégháztól?

Igen, igaz, nagyon sok szép szállás van, így lehet válogatni. Mi úgy gondoljuk, hogy amikor romantikus szálláshelyet keres az ember, akkor igazából arra vágyik, hogy azalatt a pár nap alatt visszahozza a kapcsolatába azt az érzést, amikor még ott volt a tűz, az izgalom, a rejtélyesség és nem létezett más, csak a másik. Mi ehhez próbálunk minden feltételt biztosítani egyedi módon!

 

Mit jelent ez az egyedi mód?

Egy igazán különleges és egyedi programunk van, ami Magyarországon egyelőre csak nálunk próbálható ki. Ez a Párkapcsolati kalandtúra, ami egy szakemberek által összeállított program olyan párok részére, akik izgalmas kikapcsolódásra vágynak. Ez a kalandtúra megerősíti kapcsolatotokat és felejthetetlen élményekkel gazdagítja az idelátogatókat. 


Izgalmasnak hangzik, de mit takar valójában? Túrázni kell vagy valami extrém dolgot végrehajtani?

Nem ilyesmire kell gondolni, ez nem fizikai kalandtúra, hanem inkább mentális. Több téma van érintve, mint például közös célok, önbizalom, magabiztosság, komparatív előnyök kihasználása vagy pl. kapcsolati kommunikáció. Van egy guide és egy munkafüzet miden feladathoz. Ezek játékos és szórakoztató feladatok, de közben a pár olyan minőségi időt tölthet egymással, amire ritkán van lehetősége. Legalábbis otthon a család, telefon, tv és a mindennapi stressz mellett ezekre szinte sosincs idő. A Párkapcsolati kalandtúrával adunk egy olyan kulcsot a minőségi időhöz, ami hosszú távon tud hatni pozitívan a kapcsolatra.

 

Más szolgáltatás is elérhető?

A Suttogó teljes mértékben felszerelt és nem csak a ház, de az 1400nm-es kert is használható. Van egy hatalmas terasz egy óriási diófa árnyékában, ami a ház egyik éke. Igazából luxus körülményeket biztosítunk, mindezt úgy, hogy próbáltuk megőrizni a présház hangulatot.

Ezen kívül elérhető nálunk Suttogó reggeli, Suttogó minibár, Romantika Suttogó módra csomag és van Suttogó borunk is. 

De épp dolgozunk ki egy új csomagajánlatot is, aminek a mottója a digitális detox lesz.


Mit érthetünk ebben az esetben digitális detox alatt?

Mivel még nem publikus a csomag, így nem szeretnénk kijátszani a lapjainkat, de elöljáróban különböző szintű csomagok lesznek annak függvényében, hogy ki mennyire vállalja be, a mobilmentességet.

 

Rengeteg új és különleges ötletetek van. Honnan jön ez?

Mi egy furcsa pár vagyunk.  Az életünket mindennek lehet nevezni csak átlagosnak nem. Mivel mindketten szeretjük a világmegváltó beszélgetéseket emiatt gyakran jönnek a különféle ötletek, amik szerintünk egy kicsit jobbá tehetnék a világot. Ilyen volt ennek a különleges háznak a megálmodása és megvalósítása is.

Általában amikor belép valaki a házba, rögtön a meglepődést látjuk az arcokon, mivel elég egyedi belsővel rendelkezik. Minden bútor fából és gerendából készült és nálunk a fürdőszoba is egy pincéből lett átalakítva. Úgy dolgoztunk ki minden részletet, hogy a különlegesség és egyedigés itassa át a ház atmoszféráját.

 

Ha valaki szeretne hozzátok ellátogatni, hogyan teheti meg?

A weboldalunkon https://suttogovendeghaz.hu/ szinte minden információ megtalálható, de fent vagyunk a Facebookon és Instagramon is, mint suttogovendeghaz. Várunk mindenkit szeretettel!

Időpont: 
szerda, 2023, szeptember 13 - 21:21

Állásajánlatok Kaposváron