Kavali, biofilizált® gyümölcsök és zöldségek Természetes eredetű, ízletes finomságok

A biofilizált® szárított gyümölcsök és zöldségek közkedvelt, vitaminokban gazdag, koncentrált ízvilágú, roppanós állagú finomságok.

Fogyaszthatók nassolnivalóként, reggelihez joghurtban és müzliben, élelmiszergyártók alapanyagaként is szolgálhat, vagy akár koktélok díszítésére is ideális.

Az elterjedt szárítási eljárásokhoz, például a liofilizáláshoz képest a biofilizált® termékek jobban megőrzik a színt, a formát és a beltartalmi összetevőket: 100% gyümölcs snack, hozzáadott cukor nélkül. Ez a Kavali!

 

Modern módszer - előnyös tulajdonságok

 

Az eljárás eredménye egy zamatos, vitaminokban gazdag, antioxidánsokkal és rostokkal teli, minden mentes, roppanós, természetes és egészséges finomság. 


A kiváló minőségű szárított termékek természetesek, nem tartalmaznak hozzáadott adalékanyagokat, cukrot, mesterséges aromákat, színezékeket, tartósítószereket.

 

Az egyedülálló technológia a liofilizálásnál és légáramszárításnál nagyságrendekkel jobb energiahatékonyságú. A folyamat vákuumban zajlik, ami lehetővé teszi a kíméletes szárítási hőmérséklet alkalmazását, ezáltal megőrzi az élelmiszerek funkcionális beltartalmi összetevőit, biológiailag aktív komponenseit. Ilyen komponensek pl. az aromaanyagok, karotinoidok, vitaminok, klorofill, tiamin, ribofavin, antocianin, antioxidáns-kapacitás, összfenol-tartalom.

Miért válaszd a Kavalit?

 

A Kavali egy magyar, innovatív élelmiszeripari fejlesztés eredménye. Az első, különleges vízelvonásos technológiával működő, korszerű gyártóüzem Mórahalmon nyitotta meg a kapuit 2022 őszén. 


A gyárban kiváló szakemberek felelnek a legjobb minőségű termékek friss alapanyagokból történő előállításáért. 

 

A feldolgozott alapanyagokat, amennyiben az lehetséges magyar, főleg helyi termelőktől szerzik be. A korszerű szárítási eljárás adalékanyag-mentes élelmiszertartósítást tesz lehetővé. 

Hosszan eltartható normál körülmények között is, ugyanis visszazárható tasakban kínáljuk a termékeket,  nem szükséges hűtve tárolni.

 

Egészséges és finom nassolnivaló az év minden napján!

Töltsd fel a szervezeted ízletes szárított gyümölccsel!

 

Nehéz a megfelelő életmódot, az ideális táplálkozást megtartani az év minden napján. Fontos, hogy ne felejtsük el feltölteni az energiaraktárakat, és ha nassolni támad kedvünk, egészséges rágcsálnivalókkal csillapítsuk az édesség utáni vágyunkat. Létezik egy megoldás, hogy természetes finomsággal lássuk el a szervezetünket: a Kavali - különleges biofilizált® gyümölcsök és zöldségek - vitaminok segítségével tölti fel a testünket energiával. Ráadásul kisebb helyen, akár egy kistáskában is elfér, így a család minden tagja bárhol és bármikor hozzájuthat az egészséges snackhez.

Akár egy fárasztó munkanap közben, akár egy hosszú utazás során az embernek jólesik nassolnia, ám nem mindegy, mit viszünk be a szervezetünkbe. A 100%-ban természetes Kavali megőrzi a gyümölcsök és zöldségek rostjait, amely nemcsak hosszan tartó energiát nyújt, hanem az emésztésre is jótékony hatással van. Ez a népszerű, vegán rágcsálnivaló tele van vitaminokkal, hozzáadott cukor vagy más adalékanyagok nélkül készül, csak természetes cukrokat tartalmaz. 

 

Ráadásul gyermekek is örömmel fogyasztják az ínycsiklandó, roppanós, intenzív ízű snacket, kirándulás vagy utazás közben. 

A Kavali kiválóan helyettesíti az eredeti gyümölcsöt és zöldséget. A különleges szárítási eljárás során csak a vizet vonjuk ki, minden jótékony összetevő teljes mértékben megmarad. Ennek következtében egy vitaminokban gazdag, ellenállhatatlanul roppanós, intenzív ízű, bármikor, bárhol fogyasztható gyümölcs és zöldség snacket állítunk elő. Kis és nagy kiszerelésben is elérhetők, visszazárható tasakban, így hosszan eltarthatók. 

 

Érdemes ezt az egyedi, természetes finomságot adni a család minden tagjának édesség gyanánt - akár tízóraira, uzsonnára, kirándulás, utazás közben. A munkahelyen is ideális nassolnivaló, hogy még több energiával töltsön el. A Kavali számos életfunkcióra, életmódunk javítására, gondolkodásunk serkentésére kiváló hatással lehet, és remek választás a napközbeni kis étkezésekre, nassolásra. 

 

További információ: https://kavalifruit.com/hun

Időpont: 
szombat, 2023, szeptember 16 - 20:40

Állásajánlatok Kaposváron