Baleset Sávolynál, Szenyérnél és Fonyódnál - ez történt a hétvégén

Huszonkilenc alkalommal riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén, ebből öt esetben téves jelzés érkezett a vármegyei műveletirányítási központba.

Összességében hat tűzesetnél és tizennyolc műszaki mentésnél volt szükség a tűzoltók beavatkozására.

 

Teherautónak ütközött péntek délelőtt egy személyautó, amely egy másik gépkocsit szállított trélerrel. A baleset az M7-es autópálya sávolyi szakaszán történt. Az esethez a marcali hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltókat, valamint a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt a bal pályatesten. A tűzoltók roncsvágó segítségével választották szét az összeroncsolódott járműveket. A személyautó vezetőjének sérüléseit a mentők a helyszínen ellátták. 

 

Kigyulladt egy teherautó motortere szombaton Somogyvámosnál. A marcali hivatásos és a somogyvári önkéntes tűzoltók kiérkezésekor a helyszínen tartózkodók már eloltották a tüzet. Az egységek egy vízsugárral visszahűtötték a még izzó részeket.

 

Szalagkorlátnak futott egy szőlőt szállító kisteherautó az M7-es autópályán, Fonyód térségében, a sztráda jobb pályáján. A rakomány nem borult ki, de a szalagkorlátból kiszakadt egy darab, és a teherautó alá szorult. A műszaki mentéshez a balatonboglári önkormányzati és a fonyódi önkéntes tűzoltók vonultak ki. 


Lesodródott az úttestről és árokba borult egy személyautó vasárnap este a 68-as főúton, Szenyér külterületén. A műszaki mentést végző böhönyei önkormányzati tűzoltók a kerekeire állították és áramtalanították a járművet. Az autóban csak a gépjárművezető utazott, aki nem sérült meg a balesetben. 


Lengyeltóti, Ságvár és Kadarkút külterületén lángra kapott az avar. Foltokban égett az aljnövényzet, amelyek oltásához tűzoltói segítséget kértek a helyiek. 

Időpont: 
hétfő, 2023, szeptember 25 - 20:34

 

 

 

Állásajánlatok Kaposváron