Halfesztivált tartanak Siófokon a Vad Fruttikkal és az Első Emelettel

- Halkülönlegességekkel, koncertekkel és családi programokkal is várják az érdeklődőket az október 6. és 8. között sorra kerülő Siófoki Halfesztiválon.

    A Balaton-parti város központjában tizedik alkalommal megrendezendő esemény gasztrokínálatából szakmai zsűri választja ki 2023 legjobb halas street foodját, amelyet bárki megkóstolhat - olvasható a szervezőknek az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában.

    Azt írták, hogy a fesztivál tucatnyi programja között lesz halpiknik, főzőverseny, színházi előadás, táncbemutató, játszóház, interaktív halas foglalkozás, és a vendégeket olyan neves előadók is szórakoztatják, mint a Vad Fruttik vagy az Első Emelet.

    Az idei halfesztivál újdonsága, hogy azon bemutatkoznak Magyarország "Halas városai": Baja, Mohács és Szeged, melyek standjainál nyereményjátékokon vehetnek részt és különleges gasztronómiai élményekben lehet részük a fesztiválozóknak - tették hozzá.

    A Siófoki Halfesztivált 2013-ban a korábbi tojásfesztiválok sikerein felbuzdulva hívták életre. Az egy évtizeden át évente megrendezett, mára megszűnt tojásfesztivál ugyanis bizonyította, Siófokon nemcsak nyári, hanem őszi rendezvények iránt is van igény.

    A város a témájában autentikusabb halfesztivállal hagyományt kívánt teremteni, célja a Balaton és a hal népszerűsítése.

Időpont: 
kedd, 2023, szeptember 26 - 10:21

Állásajánlatok Kaposváron