B64 Deseda jótékonysági futógála

Időpont: 
2023/09/30 - 09:00

A 2022/2023. tanévet a korábbi évekhez hasonlóan egy országos MEFOB sporteseménnyel indítják Kaposváron, a B64Deseda Jótékonysági Félmaraton, Maraton és Egyetemi Bajnoksággal.

A 2023. szeptember 30-án (szombaton) 9 óra 10  perckor kezdődő verseny szervezője az MH Lahner György 2. Ellátóezred, társrendezője a MATE Testnevelési és Sport Intézet Kaposvári Sportközpontja, védnöke Prof. Dr. Gyuricza Csaba a MATE rektora.

 

A mezőny a Kaposvár Arénától indul és a Deseda-tó megkerülésével ugyanoda ér vissza. A MATE negyedik alkalommal partner szervezője a rendezvénynek.

 

A mezőnyben ott lesznek a Debreceni Egyetem, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, az Óbudai Egyetem, a Semmelweis Egyetem hallgatói és oktatói, 30 fő egyéni indulóval és 14 háromfős váltó csapattal.

 

A MATE campusai több oktatói és hallgatói csapattal, valamint egyéni félmaraton és maraton indulóval képviseltetik magukat, a legnépesebb létszámmal a Kaposvári Campus lesz jelen a bajnokságon.

 

A maraton egyéni futam 9 óra 10 perckor indul, a félmaraton egyéni verseny és a váltók 11.30 órakor startolnak, az eredményhirdetés 14.00 órától várható.

Facebook esemény itt.

 

Állásajánlatok Kaposváron