Balesetek Kaposváron és Fonyódon, kigyulladt kombájn Karádon- ez történt a hétvégén

Huszonkilenc alkalommal riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén, ebből kilenc esetben téves jelzés érkezett a vármegyei műveletirányítási központba.

Összességében hét tűzesetnél és tizenhárom műszaki mentésnél volt szükség a tűzoltók beavatkozására.

 

Forgalomterelésnél aszfaltkupacnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a balatonboglári lehajtónál. A baleset következtében olaj és hűtővíz is folyt a járműből, amelyet áramtalanítottak a balatonboglári önkormányzati tűzoltók.

 

Árokba hajtott egy gépkocsi a 67-es főút 28-as kilométerszelvényénél, Simonfa és Bőszénfa között. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben öten utaztak.

 

Összeütközött két gépkocsi Kaposváron, a 67-es főút Füredi utcai szakaszán, a Bem utca és a Vörösmarty utca között. Az ütközés következtében az egyik jármű a járdán állt meg, a másik az úttesten maradt. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, amelyekben csak a sofőrök utaztak.

 

Kigyulladt egy kombájn motortere Karád külterületén. A betakarítást végzőknek sikerült a lángokat elfojtani, majd a balatonboglári önkormányzati, a karádi és a látrányi önkéntes tűzoltók visszahűtik a jármű felhevült alkatrészeit. A járműből sikerült leüríteni a több mázsa napraforgót, amely így nem veszett oda. Az eset során senki sem sérült meg.


Nyolc métert zuhant, de nem esett baja egy kismacskának Szentán. Az állat vasárnap délután esett egy kiszáradt kútba, ahonnan a csurgói önkormányzati tűzoltók hozták fel és adták át a gazdájának.

 

Balatonszemes, Kaposvár, Lengyeltóti, Siófok, Enying, Kőkút és Ötvöskónyi külterületén a száraz aljnövényzet kapott lángra, amelyet a tűzoltóknak sikerült megfékezni, így a tűz nem tett kárt sem az épített környezetben, sem a terményben.


Lesodródott az útról, kidöntött két fát, majd a járdán állt meg vasárnap hajnalban egy autó Fonyódon. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést, akik áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az eset során senki sem sérült meg.

Időpont: 
kedd, 2023, október 3 - 20:20

Állásajánlatok Kaposváron