Országos Gaming Expo Kaposváron

Időpont: 
2023/11/09 - 10:30

Jön! Érkezik! Idén is megrendezésre kerül az Országos Gaming Expo, azaz az OGEX!

A videójátékos közösséget összeboronáló szórakoztató és edukációs rendezvény a 2022-es sikerek után 2023-ban is bejárja az országot! 

Próbáld ki a 20-30 évvel ezelőtti játékokat, nézd meg mivel játszottak az első gamerek! Wizzard of Wor, Mario, Pac-Man, és még számos játék vár!

Nemcsak online lehet játszani! Gyere és próbáld ki a legújabb társasjátékokat, játssz a logikai játékokkal, hívd ki barátaidat egy összecsapásra! 

 

Pattanj be a kormány mögé, és teljesítsd Te a leggyorsabban a kört! Ügyesség, reflex, vezetési tudás. Itt minden számít! 

 

A gamer világnak van egy olyan része is, amit kevesen ismernek. Relikviák, szobrok és képek színvonalas kiállítását csodálhatod meg az OGEX-en. A legjobb játékok karaktereit láthatod szobor, vagy egyéb műalkotás formájában!

 

Pattanjatok be a gamer székekbe és csapjatok össze PlayStation vagy Xbox konzolon! Játszatok csapatban, válasszatok a számos játékmód közül!

 

Fotózkodj szuper jelmezekbe bújt cosplayerekkel, a cosplay fotófalnál! Film, képregény és gaming karakterek elevenednek meg, profi jelmezesek segítségével.

 

Pörgess és nyerj jegyet, ajándékokat, és egyéb nyereményeket! Keresd a PlayIT standot!

 

Az egész OGEX-et végig kíséri a Rocket League verseny. A helyszíneken a közvetítések mellett megelevenedik a játék! Távirányítót a kézbe, focizzatok egymás ellen, vagy lökjétek ki a másik autóját sumóban!

 

Új szintre emeljük a játékostudásodat a BARD platformján! Itt te magad mérheted fel videojátékos képességeidet, és villámgyorsan összehasonlíthatod az átlagos gamerek és a profi e-sportolók teljesítményével.

 

Vár rád három izgalmas állomás is: FPS, MOBA és konzol játékok terén egyaránt lehetőséged lesz kiteljesedni és felfedezni, hogy miben is vagy igazán tehetséges. Itt a lehetőség, hogy a legjobbat hozd ki magadból és megmutasd, mire vagy képes a virtuális arénában!

További részletek: https://ogex.hu/

Állásajánlatok Kaposváron