Halálos baleset Nagybajomnál egy gázszállító teherkocsinak ütközött egy autó

Meghalt egy férfi, aki személygépkocsijával tartályos teherautóval ütközött Nagybajom közelében hétfőn - tájékoztatta a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

    Orbán Zoltán beszámolt arról, hogy a baleset a 61-es út 146. kilométerénél történt.

    A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte, hogy az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a műszaki mentést a kaposvári hivatásos és a böhönyei önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték.  A gépkocsi vezetője az összeroncsolódott autóba szorult, őt a kaposvári hivatásos és a böhönyei önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával szabadították ki. A teherautó sofőrje nem sérült meg. A tartályos járművet a székesfehérvári tűzoltódaru több csörlő – egy kamionmentő és a KÖTÉL Egyesület járművének - segítségével állította a kerekeire. 

    Mihályka Szabina, az igazgatóság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a teherautó cseppfolyósított pb-gázt szállított, amelyet átfejtenek egy másik járműbe. Veszélyes anyag nem jutott a környezetbe - tette hozzá.

 

Időpont: 
hétfő, 2023, november 27 - 20:10

Állásajánlatok Kaposváron