A karácsonykor szolgálatot teljesítő tűzoltókat lepték meg kaposvári ovisok

Karácsonyfadíszekkel köszönték meg a kaposvári Honvéd Utcai Tagóvoda gyermekei, hogy a tűzoltókra az év minden napján számíthatnak, hogy karácsonykor is vigyáznak rájuk és családjukkal biztonságban tölthetik a szeretet ünnepét.

2014 óta minden évben kaposvári és környékbeli óvodások vállalják, hogy a somogyi vármegyeszékhely tűzoltóságának udvarán álló fenyőfát ünnepi díszbe öltöztetik. A hagyományt folytatva idén a Honvéd Utcai Tagóvoda jelentkezett a feladatra, így köszönve meg a város hivatásos tűzoltóinak a december 6-i gyors és precíz beavatkozást. A havazás következtében ugyanis letört faágak jelentettek veszélyt az intézmény udvarán játszó gyerekekre, amelyeket a kaposvári tűzoltók gyorsan és szakszerűen, további károkozás nélkül eltávolítottak, megelőzve egy esetleges balesetet.   

 

A gyerekek csengőkkel, gömbökkel és számos karácsonyfadísszel érkeztek, amelyeket a tűzoltók segítségével helyeztek el a fenyőfán. Két bátor jelentkező pedig a magasból mentő kosarából helyezte fel a csúcsdíszt az örökzöld tetejére.

Időpont: 
hétfő, 2023, december 18 - 18:10

Állásajánlatok Kaposváron