Eláruljuk mi a környezetbarát mosás titka

Az Ecowebshop küldetése, hogy minél több háztartásba eljuttassa a környezettudatosságot.

Olyan környezetbarát háztartási termékeket forgalmaznak, amelyek biztonságosak a Te, a családod és a környezet számára.

 

Milyen termékeket forgalmaztok? 

A prémium kategóriás főzött háziszappanoktól kezdve a tisztításhoz használt öko mosószereken, öblítőkön és mosogatószereken át – nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy otthonod tiszta és egészséges legyen.

Legújabb termékünk egy gesztenye alapú mosó- és mosogatógél, amely a ruhákat és edényeket ragyogóan tisztává varázsolja, durva vegyszerek és méreganyagok nélkül.


A környezetbarát mosás titka

Észrevetted, hogy a ruhanemű a mérgező anyagok egyik legnagyobb forrása otthonunkban? Megterheli a környezetet, de negatív hatással van egészségünkre is. A mérgező anyagok egy része a vízbe kerül, de egy része a ruhában marad, így állandó kapcsolatban vagyunk velük.

Minden nap hordjuk, estétől reggelig bennük alszunk, tiszta edényeket, gyermekeink koszos száját törölgetjük beléjük. Gyakorlatilag törölközőből masszírozzuk be őket a testünkbe.

De valamivel ki kell mosnom!

Igen, a tisztaság fele az egészségnek, de jobb úton is eljuthatsz oda. A tudatos mosás megmutatja, hogyan moshatsz igazán hatékonyan, minimális hatással az egészségére és a környezetére. De először mutassuk be a tényeket.

Az általános mosószerek mit tartalmaznak?

A hagyományos mosószerek tele vannak veszélyes mérgező anyagokkal. Első pillantásra nem lehet megállapítani, mert az alábbi címkék alatt található összetevők között találja meg őket: Parfümök – felelősek azért, hogy a ruhaneműt hosszú ideig illatosítsák. Ezek többnyire kőolajszármazékok, amelyek közül sok erősen irritáló, sőt bizonyítottan rákkeltő.

Az optikai fehérítők fehérré varázsolják a ruhaneműt. Vigyázat, csak fehérnek tűnik. Ezek az anyagok elnyelik az UV-sugarakat, fehér vászon benyomást keltve. Gyakran okoznak allergiát.

Tartósítószerek – a termék sokáig eláll. Mindig gyönyörűen néz ki és színes. De a hosszú élettartamot erősen irritáló anyagok biztosítják, amelyek mérgező hatással vannak az emberi szervezetre és a környezetre.

Hatóanyagok – ezért vásárolunk mosószert. Annyira erősek, hogy a legrosszabb foltokat is el tudják kezelni. De rendes, minimálisan szennyezett szennyest is mosunk bennük. 

Mi az egyetlen dolog, amire igazán szükség van a mosáshoz?

A ruhanemű mosásához megfelelő forrásból és megfelelő mennyiségben kellenek hatóanyagok.

A hatóanyagok kinyerhetők földgázból vagy olajból, valamint természetes olajokból vagy zsírokból. Szuper eredményeket érhetünk el a szaponinok használatával is, amelyet a gesztenye gumók nagy mennyiségben tartalmaznak.

A Terra Gaia Specialitása a helyben betakarított, káros ökológiai lábnyomtól mentes vadgesztenyéből készült mosógél. 

https://www.ecowebshop.hu/blog/a-kornyezetbarat-mosas-titka_1068 3/4


Nem elég illatos és fehér?

Ha elvetetted a gyengéd mosást, mert illatra vagy ragyogó fehérségre vágyiksz, adj neki még egy esélyt. A ruhaneműt természetes illóolajokkal illatosítható, amelyek friss illatot adnak, valamint pozitív hatással vannak a pszichére és az érzelmekre. A vegyi parfümökkel erről álmodni sem lehet.

Ha világos fehér ruhát szeretnél, használj OX –oxigénes folteltávolítót. Nem mérgező, hő hatására aktiválódik, és fehérítő tulajdonságain kívül fertőtlenítő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Legyél részese a tudatos mosás új történetének!

Megmutatjuk, hogyan kell mosni egészséget és a környezetet tiszteletben tartva. Ha környezetbarát mosószerre váltasz, az megváltoztatja az életed.

Ne engedj mérgező vizet a lefolyóba. Valószínűleg kevesebb lesz az ekcéma és az allergia. És végre kell hajtania néhány módosítást a mosási rutinodon.

Olyan intenzitással szeretnél mosni, mint amilyet a legtöbb ruhanemű megkíván. Célzottan kezelt foltok, és a ruhanemű sokkal hosszabb ideig tart majd.

https://www.ecowebshop.hu/

 

Időpont: 
péntek, 2024, január 26 - 16:14

Állásajánlatok Kaposváron