Szénhidrátcsökentett tészták is készülnek a Tészta Készítő műhelyében

A Tészta Készítő fő profilja a szénhidrátcsökkentett száraztészták és az ízesített durum tészták. A vállalkozás tulajdonosával Danka Arnolddal beszélgettünk.

 

Hogyan indult a vállalkozás?

Szerettem volna egy olyan tésztát megalkotni, ami finom és egészséges. Mindemellett nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, nincs bennük mesterséges színezék, sem aroma.

Hol található? 

A mintabolt Tatabányán, a Rákóczi téren található, de Budapest környékén számos bioboltban, pékségekben, kisebb delikáteszekben fellelhető. Illetve első sorban a webshopon található meg minden termék.

Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

Azt veszem észre, hogy manapság egyre jobban megyünk abba az irányba, hogy adalékanyagokkal feljavított élelmiszereket gyártanak és mi mit sem sejtve ezt esszük meg. Szeretnék azon az oldalon harcolni, ami azért küzd, hogy visszafordítsuk ezt, ezért nálunk csak természetes alapanyagokból készítjük a tésztáinkat, mesterséges színezéket, aromákat nem tartalmaznak.

Miért érdemes itt vásárolni? 

Aki nálunk vásárol, az biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb minőséget teheti a családi asztalra. Továbbá a szénhidrátcsökkentett termékeink is 29g szénhidrát mellett olyan finomak és mellékíz mentesek, amit még biztosan nem tapasztaltak a vásárlók.

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak?

A különlegességünk abban rejlik, hogy egyedi ízesítésű és formájú tésztákat készítünk, melyeket gondosan válogatott alapanyagokkal és megfelelő szakértelemmel párosítunk. Ez a kombináció lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló állagú és ízvilágú ételeket alkossunk.

Mi a legnépszerűbb termék?

A CH PRO 29 szénhidrátcsökkentett termékek a legkelendőbbek nálunk, első sorban a hagyományos natúr ízek, a különleges formák és ezután az ízesített variációk.

Milyen termékek kaphatóak?

CH PRO 29 szénhidrátcsökkentett tészta és lisztkeverék, ízesített durum tészták: ilyen a céklás vagy a bazsalikomos-citromfüves tészta, 9 tojásos durumtészták.

Mi az amit kiemelnél a termékek, szolgáltatások közül?

A CH PRO 29 termékek gomba forma és kakastaréj. Ezek a legkülönlegesebbek .

Van-e néhány jó sztori a vállalkozásról?

A vállalkozásunk kezdetén úgy döntöttem, hogy több helyszínen is megjelenek, hogy széleskörű tapasztalatokat szerezzek és jobban megismerjem a vásárlói igényeket. Emiatt gyakran piacokon is árultam termékeinket. Egy alkalommal egy nagy budapesti piacon egy 80 év körüli idős hölgy mellett helyezkedtem el, aki szomszédos asztalnál árusított.

Beszélgetésbe elegyedtünk, és kérdeztem tőle, mióta árul a piacon. Elmesélte, hogy már gyerekkorában is ide járt az édesanyjával, és azóta, vagyis több mint 70 éve, rendszeresen itt van. Kíváncsian érdeklődött a tésztáim felől, mire bemutattam neki az összes termékemet és elmondtam, hogy egy évig kerestem a legjobb minőségű alapanyagokat, mert számomra csak a minőség számít. Ekkor ajánlott fel egy cserét, mondván, hogy a lánya is tésztát készít, és szeretné megkóstolni a miénket. Amikor legközelebb találkoztunk, elmondta, hogy szeretne még tésztát venni, mert a lányának annyira ízlett, hogy rákérdezett: „Mama, honnan szerezted ezt a tésztát? Ez finomabb, mint a miénk.” Ezután jót nevettünk rajta. Ez a történet azóta is kedves emlék számomra, ami mindig mosolyra késztet és jó érzéssel tölt el.

 

Elérhetőségek:

facebook oldal: https://www.facebook.com/ATesztakeszito Weboldal: www.atesztakeszito.hu

Időpont: 
kedd, 2024, február 6 - 21:10

Állásajánlatok Kaposváron