Wasabis és gyömbéres méz is kapható már a Kaposvári Méhészboltban

A kaposvári Méhészbolt egy nagyon különleges mézzel rukkolt elő, ugyanis legújabb terméküket Wasabival ízesítették.

Talán furcsának tűnhet ez a meghökkentő párosítás, de ha egyedi és a megszokottól eltérő ízélményre vágytok, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni. Arról nem is beszélve, hogy a Wasabi mennyire jó hatással van az egészségünkre. 

 

Wasabi, a zöld vízitorma

Ez a különleges növény a legsokoldalúbb gyógyhatásairól ismert fűszerek egyike. Hatóanyagai elsősorban baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonságairól ismertek. Segítenek megelőzni a véralvadást, és az asztmát. Kutatások kimutatták, hogy antioxidáns és rákölő hatóanyagainak jelentős szerepe lehet gyomor-, mell-, prosztata-, nyelőcső-, vastagbél- és hólyagrák esetén. Természetes antibiotikum tartalma révén jól alkalmazható szájhigiénia fenntartásában, fekélyek és ízületi gyulladások kezelésében.


A másik új mézüket is egy olyan növénnyel ízesítették, amely számos jó hatással rendelkezik ez pedig nem más mint a gyömbér. 

Gyömbér

A gyömbérben található hatóanyagoknak köszönhetően ez a gyógynövény nagyszerű hányingerellenes, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, valamint mikrobaellenes hatásokkal is bír. Jelentősebb mennyiségben tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket.

 

Tehát ha különleges mézet kerestek irány a Kaposvári Méhészbolt!

Időpont: 
vasárnap, 2024, február 11 - 19:56

Állásajánlatok Kaposváron