Kigyulladt egy mozdony Barcson és egy autó Balatonfenyvesen- ez történt a hétvégén

Nyolc tűzeset mellett öt műszaki mentéshez riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén.

Pénteken Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Balatonfenyvesen, a Vörösmarty utcában. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat és megszüntették a veszélyt.

 

Egy nyolcadik emeleti lakásban szólalt meg a szén-monoxid-érzékelő péntek délután Kaposváron, a Berzsenyi utcában. Az érzékelő adataiból magas szén-monoxid-koncentrációt lehetett kiolvasni, így a tűzoltók kéményseprőt és a gázszolgáltató szakembereit hívták a helyszínre.

 

Szombaton egy mozdony kabinfűtő egysége gyulladt ki, a barcsi vasútállomáson. A mozdonyvezető a tüzet egy porral oltó tűzoltó készülékkel eloltotta, a város hivatásos tűzoltói pedig visszahűtötték a felforrósodott alkatrészeket.

 

Egy családi ház alagsorában jelzett a szén-monoxid-érzékelő szombat hajnalban, Marcali Kazinczy Ferenc utcájában. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek és kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét. A lakók nem sérültek meg, időben elhagyták az ingatlant.

 

Egy hektárnyi területen égett az aljnövényzet és a gaz Bárdudvarnok zsippói részén. A kaposvári hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal körülhatárolták és eloltották a lángokat. Lábodra is szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat, ahol a barcsi egység kéziszerszámokkal rövid idő alatt eloltotta a fél hektáron pusztító tüzet.

 

Fotó: Balatonboglát ÖTP

Időpont: 
hétfő, 2024, február 26 - 20:57

Állásajánlatok Kaposváron