Házhoz megy a legújabb kárpittisztító vállalkozás Kaposváron

A Carpet Mania kárpitok mélynyomásos tisztításával – fertőtlenítésével foglalkozik.

 

Emellett kanapék, fotelek, szőnyegek, étkező székek, illetve autó kárpitok és műanyagfelület továbbá gyermek autós ülések tisztítását is lehet kérni.

A vállalkozást Papp Gergely és Kadlicskó Ildikó alapította, velük beszélgettünk.

Hogyan indult a vállalkozás? 

A vállalkozás 2023. októberében született meg, amit több hónapnyi utánjárás és tapasztalat gyűjtés előzött meg annak érdekében, hogy az elvégzett munkánk elégedettséget hagyjon maga után.

Nem titok, hogy az alap ötlet Ildikó fejéből pattant ki tekintve, hogy kisgyermekes szülőként a kárpitok tisztántartása nem kis kihívás, hol egy kis  csoki folt, hol egy kis üdítő kerül a szőnyegbe, kanapéba és kézzel tisztítani nagyon macerás ráadásul sokáig vizes marad.

Arról pedig nem beszélve, hogy ha rászánjuk magunkat a kárpit tisztíttatásra egy nagyobb szőnyeg  esetleg kanapé ki – és beszállítása valahova nem csak plusz költség , de idő is amiből mindenkinek kevés van, ezért gondoltuk, hogy belevágunk.

Hogyan működik a vállalkozás? 

A vállalkozás jelenleg házhoz megy, tehát „mindenhol ott vagyunk”.Ipari nedves-száraz porszívóval dolgozunk, illetve gőzölünk is, ha szükséges.A jövőbeni terveink között szerepel, egy konkrét helység beszerzése amennyiben valaki nem szeretné, hogy otthonában tisztítsuk ki például egy szőnyeget.

Ám egyenlőre a mobilitáson van a hangsúly, tehát kimegyünk a megrendelőhöz.

Mi a legfontosabb ebben a vállalkozásban? 

A legfontosabb számunkra a vállalkozásunkban, hogy olyat nyújthatunk egyszerűen, amit egyébként a legtöbb ember számára körülményes megoldani.

Tehát úgy gondoltuk, hogy ez egy szuper ötlet, de csak is kellő felkészültséggel és hozzáértéssel lehet csinálni.

Miért érdemes hozzátok fordulni?

Egyszerűbbé és könnyebbé tesszük ügyfeleinknek a szolgáltatás nyújtást azzal, hogy egy megbeszélt időpontban érkezünk és kitisztítjuk a kárpitokat.

Kisgyermekes családoknak, nyugdíjasoknak példa okáért jóval nagyobb terhet jelent egy kanapé vagy egy nagyobb szőnyeg eljuttatása egy céghez tekintve, hogy magát a szállítást is meg kell oldani, ami esetlegesen még többlet költséggel is jár a szolgáltatás árán felül.

Az sem titok, hogy a főállásunk mellett hoztuk létre a Carpet Maniat, tehát igyekszünk úgy összehangolni a munkát és a megrendeléseket, hogy az ügyfeleknek minél hamarabb tudjuk teljesíteni a megrendelését.

Mitől különleges ez a vállalkozás? 

A különlegességünk a precizitásunkban rejlik illetve abban, hogy házhoz megyünk díjmentesen Kaposvár 15 km-es vonzáskörzetében. Igyekszünk újjá varázsolni a kárpitokat amennyire ez lehetséges.

Mi a legnépszerűbb szolgáltatás? 

Nehéz megmondani mikor, mi éppen a legnépszerűbb szolgáltatás. Vannak hónapok, amikor sokkal  több megkeresés érkezik szőnyegek, kanapék és székek tisztítására és előfordul, hogy inkább autó kárpitok tisztítására van igény.

Nagyon örültünk, amikor egy gyülekezet keresett meg minket székek tisztítása okán és akkor is, amikor egy étterem tulajdonos,  szintén az elfekvőben lévő székei miatt élt a szolgáltatásunkkal.

Vannak visszatérő ügyfelek is, ami abszolút megerősítést ad abban, hogy amit csinálunk az jó.

Elérhetőségek: carpetmania75@gmail.com

Instagram- Facebook: Carpet Mania

Telefonszám:0670/779-3118

Időpont: 
hétfő, 2024, március 11 - 21:06

Állásajánlatok Kaposváron