Baleset Csurgón, Enyingen, tűz Mesztegnyőn és Hetesen - ez történt a hétvégén

Három tűzeset mellett kilenc műszaki mentéshez riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén, továbbá egy szándékosan megtévesztő jelzés is szerepel a statisztikában.

Rosszul lett, de a gondosóráján keresztül segítséget tudott kérni egy kaposfői lakos péntek hajnalban. A lakásba a kaposvári hivatásos tűzoltók segítségével jutottak be a mentőszolgálat munkatársai, akik megvizsgálták, majd kórházba szállították a férfit.

 

Árokba hajtott egy személyautó péntek reggel, Csurgó külterületén. A gépkocsiban összesen hárman utaztak és mindannyian ki tudtak szállni a járműből, az eset során egyikük sem sérült meg. A gépkocsi műszaki mentését a csurgói önkormányzati tűzoltók végezték.

 

Enyingen két személyautó rohant egymásba, amelyek mentését a siófoki hivatásos tűzoltók végezték el. A járművekben csak a sofőrök utaztak, akik nem sérültek meg.

 

Meggyulladt a lerakódott korom péntek este egy mesztegnyői családi ház kéményében, a Béke utcában élő család ezért kérte a tűzoltók segítségét. A marcali hivatásos tűzoltók eltávolították az égéstermék-elvezetőből a még izzó részeket, majd felhívták a tulajdonos figyelmét rá, hogy a füstelvezetőt a kéményseprő felülvizsgálatáig ne használják. A fűtést más módon is meg tudják oldani.

 

Lángra kapott egy korábban raktárként használt épület tetőszerkezete szombat éjjel Hetesen. A létesítményben nem tároltak semmit, a tűz azonban egy közelben álló munkagépet veszélyeztetett. A lángokat a kaposvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el.

 

Lesodródott az úttestről és árokba borult egy személyautó vasárnap délután, a 67-es főúton Simonfa közelében. A helyszínre riasztott kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították és kerekeire állították a gépkocsit. Az autóban csak a vezetője utazott, aki az eset során nem sérült meg.

Időpont: 
kedd, 2024, március 12 - 19:35

Állásajánlatok Kaposváron