Áruház a neten - 4500 féle terméket találtok az Efru webáruházban

Az ERÁD-TRADE Kft. 2020. nyarán alakult non-food nagykereskedésként.

Csuka Ernő alapította egy társával együtt, a cég neve a két alapító keresztnevének az első 2 betűjéből tevődik össze. Egész Magyarországon vannak képviselőik, akik tableten keresztül veszik fel a rendeléseket a kiskeregységektől. A cég első éveiben csak kiskereskedelmi egységeket szolgált ki, de a tavalyi évben nyitott a lakosság felé is a webshopon keresztül. 

 

A cég indulásakor 650 féle termék volt, ez ma már 4500 féle. A fő profil az elem és az izzó volt, de az ma már csak nagyon kevés százalékát teszi ki a rendeléseknek. Az elmúlt évek alatt bővült a termékkészlet rengeteg háztartási eszközzel, szezonális termékekkel (Karácsonyi, Valentin napi, Húsvéti, Nyári), írószerekkel és játékokkal.  A cég székhelye és telephelye Debrecenben található. 

 

A cég, mint családi vállalkozás üzemel és mivel még 4 éves, ezért mint saját gyereküket úgy óvják és nevelik a tulajdonosok. Nagyon rugalmas a cég, mert ha valamire szükségük van a partnereknek, igyekszenek minél hamarabb teljesíteni. A tulajdonosok nagy részt vállalnak a cég életében, sok energiát fektetnek bele. A cég különlegessége, hogy nagyon széles szortimentet tart fajtaválasztékban, amit a partnerek értékelnek és örülnek neki. Egész évben az árukészlet változatos, folyamatosan frissül és kiegészül a szezonális termékekkel. 

A jelenlegi 2 tulajdonos férj és feleség, így minden idejüket együtt tudják tölteni. A lányuk egyetemista, de a kezdetektől részt vesz a cég életében és szabadidejében nagyon sokat tesz érte.               

Webshop: www.efru.hu

     Facebook: Erád-Trade Kft       

                    Email: eradtrade@gmail.com                      

 

Időpont: 
szerda, 2024, március 27 - 20:45

Állásajánlatok Kaposváron