Dr. Lenkei Életerő Centrum Kaposváron - sok egészséges termék egy kicsi boltban

Szendrei Krisztina és párja, Jozó Tamás évek óta dolgoznak azon, hogy olyan minőségi vitaminokkal, és étrend kiegészítőkkel lássák el az embereket, melyekkel egészségesen élhetik mindennapjaikat.

  Krisztina és Tamás Zárda utcai üzletében szakértő segítséget kaphatunk abban, hogy a multivitaminok, étrendkiegészítők, fehérjék, kollagének, valamint a vegyszermentes test- és szépségápolási termékek széles kínálatából mit válasszunk, mi a legjobb számunkra. Velük beszélgettünk.

Hogy indult a vállalkozásotok?

 - Először egy webáruházat nyitottunk, majd Lengyeltótiban egy bioboltot és két éve Kaposváron egy Dr. Lenkei Életerő Centrumot alapítottunk.

Mit tartottatok szem előtt, amikor elindultatok? 

 - A minőség számunkra a legfontosabb, csak olyan vitaminokat, étrend kiegészítőket akartunk forgalmazni, amelyeket kipróbáltunk és mi is rendszeresen fogyasztunk. Illetve az is nagyon fontos, hogy valóban segítenek az egészség megőrzésében. 

Hogyan alakítottátok ki a termékkínálatot? 

– Jelenleg körülbelül ötvenezer termék található a piacon. Mi olyanokkal látjuk el vásárlóinkat, amelyek segíthetnek megelőzni és enyhíteni bizonyos  nem optimális állapotokat az egészségükkel kapcsolatban. Sok éves tapasztalat kellett, mire felismertük, hogy melyek azok a készítmények, amelyek megfizethetőek és valóban hatásosak. Így találtunk rá a Dr. Lenkei vitaminokra.

Mitől jobbak ezek a vitaminok? 

 – Dr. Lenkei Gábor különleges, saját fejlesztésű vitaminkészítményei által sokkal jobb eredményeket tudtunk elérni és számunkra is óriási öröm, mikor egy vásárló visszatér, és mosolyogva köszöni meg a segítségünket. Persze a vitaminok szedése mellett nagyon sok múlik az életmódon is, hogy mennyit alszunk, hogyan táplálkozunk és mozgunk-e eleget. 

Mit tapasztaltok, mennyire figyelnek oda az emberek az egészségükre?

- Azt tapasztalom, hogy az emberek egyre tudatosabbak az egészségükkel kapcsolatosan, figyelnek a kellő mennyiségű víz és vitaminfogyasztásra. Természetesen, a koronavírus járványhelyzet fokozottabban ráirányította erre a területre a figyelmet, hiszen sokan rájöttek, gyógyulásuk abban rejlik, hogy mennyire erős az immunrendszerük. 

Mitől különleges a vállalkozásotok? 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ha valaki betér hozzánk ne csak egy vitamint kapjon, hanem tudást is egy egészségesebb élethez. A Életerő Centrum munkatársainak egy alapos szakmai képzésen kell részt venniük Budapesten, hogy megfelelően tudjanak segíteni. Nincs két ugyanolyan vásárló, ezért egyedi, személyre szabott tanácsadással segítünk, hogy a leghatékonyabban tudjuk megerősíteni immunrendszerünket, növelni életerőnket. Mi azért vagyunk, hogy minden lehetőséget megadjunk a vásárlóknak a napi kiegyensúlyozott vitaminbevitelhez.

Csak vitaminokat lehet kapni nálatok? 

A dr. Lenkei Életerő Centrumban a szépségápolás is komoly hangsúlyt kap: a Biola termékcsalád természetes anyagokból készült testápolóitól kezdve az olajokig minden megtalálható, ami "haj-bőrnek ingere". Ezek a készítmények nem tartalmaznak alkoholt és szilikonolajat, nem tesztelték őket állatokon, így felszabadultan, nyugodt lelkiismerettel használhatók.

Kapnak-e kedvezményt a visszatérő vásárlók? 

Igen, elkötelezett vásárlóként pénzt is spórolhatunk, a törzsvásárlói kedvezményről érdemes személyesen, illetve telefonon vagy interneten érdeklődni.

A szaküzletben mindig találunk valami újdonságot, akciót, ezért célszerű követni a hivatalos Facebook-oldalukat is, és mindenképpen érdemes személyesen betérni a Zárda utca 16. szám alatti üzletbe, ahol egyebek mellett a törzsvásárlói kedvezményekről is kaphatunk információkat.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063999526882

 

Időpont: 
szerda, 2024, április 3 - 20:24

Állásajánlatok Kaposváron