Koncertek és előadások a kaposvári Országos Színházi Találkozón

 - Az idei nyár legszínesebb színházi eseménye, az Országos Színházi Találkozó örömmel jelenti be az OFF programokat. A színház mellett található parkban családi programok, koncertek és gasztronómiai élmények várják a látogatókat.

 

A 2024-es Országos Színházi Találkozó, - amely június 10-16. között kerül megrendezésre, Kaposváron - nem csupán egy színházi esemény, hanem ünnep a művészeti sokszínűség és a szakmai közösség számára. Különleges és gazdag élmények várnak azokra, akik részt vesznek az OSZT OFF programokon. Az egyhetes program alatt a vendégek lenyűgöző és sokszínű művészeti élményeknek lehetnek részesei, amelyeket színházi előadások, élő zenei produkciók és táncelőadások képviselnek.

 

Az OSZT OFF programjai Kaposvár különböző városrészeiben is megjelennek és színesítik a kulturális kínálatot. A programsorozatban közreműködnek a MATE Rippl-Rónai Művészeti Intézet másodéves színművész szakos hallgatói, a Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves prózai színművész szakos hallgatói, a Fővárosi Nagycirkusz művészei, a Déryné Társulat, továbbá Hobo, Swing a’la Django, Dánielfy Gergely, Nagy Szilárd és Ragány Misa, Szirtes Edina „Mókus” akusztikus koncerttel várja az érdeklődőket.

 

 

Az OFF programok között helyet kapott a Balance Wheel Group modern táncelőadása és Kamarás Iván "Te ott állsz az út végén" című szólóestje, valamint Szecsődi Ferenc hegedűművész és társainak műsora, a Forrás Színház "Kövek" című előadása is.

 

A hétvége kezdetét a Szarka Gyula és Németh Ervin által előadott "Tücsöklakodalom" mesekoncert indítja, amely kifejezetten a családoknak szól, és felejthetetlen élményeket ígér. Az OFF programokhoz csatlakozott két balatoni helyszín is három előadással a Kultkikötőben. A Kultkikötő programjaira az esemény hivatalos weboldalán lehet jegyeket vásárolni. A hét utolsó napján a Szegedi Pinceszínház előadása, a "Négyszögletű kerek erdő" szórakoztatja majd a legkisebbeket, míg az esti órákban a Magashegyi Underground nagyszabású koncertje zárja a programokat.

További információkért látogasson el a Csiky Gergely Színház hivatalos weboldalára (csiky.hu/oszt2024/). Várunk minden színház- és kultúra rajongót, hogy együtt tegyük felejthetetlenné a 2024-es Országos Színházi Találkozót Kaposváron!

Időpont: 
vasárnap, 2024, május 12 - 21:18

Állásajánlatok Kaposváron