12 éve készítik a pizzát a kaposvári Pizza 67-ben

A Pizza 67 2012 óta üzemel Kaposváron, a Füredi úti pavilonsoron. A pizzériában családi hangulattal várnak mindenkit, aki szereti a pizzát és a tészta ételeket.

A pizzéria üzletvezetőjével, Sárosi Krisztinával beszélgettünk.

 

Mennyi féle pizzából lehet nálatok választani?

 42 fajta pizza és 6 fajta tészta közül tudtok választani. Széles kínálatukban mindenki megtalálja, ami a szívének, a gyomrának és a szájának ingere. Kedvezni tudunk a sajtok kedvelőinek, a tengeri herkentyűk szerelmeseinek, a csípős pizzára vágyóknak, a halas pizzákat preferálóknak, illetve vannak kívánságra összeállított pizzák is. Vékony illetve vastag tésztával is kérhetőek.

.

Van néhány különleges pizzátok, mesélnél erről?

 Az étlapon szereplő pizzák közül sok olyan található, amit barátok állítottak össze. Hogy pár példát említsünk, ide tartozik a Felhő pizza, a Tipszmiksz Csabi, a Tüzes Bandi, a Humuhumunukunukuapua'a (Zsukart), a LeBron'23, a Kori1.

 

 

Milyen tésztákat lehet nálatok rendelni?

 Kapható a klasszikus Bolognai, a Carbonara, a Sajtos-tejfölös, a Di Mare és a Mexikói. Ezek elérhetőek spagetti illetve penne tésztával is. Minden esetben a minőségre törekszünk és próbálunk eleget tenni minden kérésnek.

 

Helyileg hol található a Pizza 67?

 Kaposváron a Füredi úti pavilonsoron (hátsó sor) van az üzlet, ingyenes parkolási lehetőséggel, hétfőtől-szombatig 10:30-22:00 között, rendelést 21:45-ig tudunk fogadni.

 

Hogyan lehet elérni titeket?

 Facebookon a Pizza 67 oldalán is tudtok tájékozódni. https://www.facebook.com/pizza67kaposvar

A www.pizza67.hu oldalon rendelést is tudtok leadni a teljes étlap megtekintésén kívül.

Akik az applikációk szerelmesei, ők megtalálnak minket a Foodora és a Falatozz.hu alkalmazásokon keresztül is.

Instagram és Tik-Tok oldal a pizza67kaposvar.

Telefonos elérhetőség a +3682951116 és a +36304228677.

 

Csak rendelni lehet tőletek, vagy helyben is el lehet fogyasztani a pizzát?

A hátsó részen helyet kapott egy fából készült terasz, így amikor jó idő van, a teraszon ülve is van lehetőség élvezni a választott ételt. Kiszállításra és elvitelre is van lehetőség, a kiszállítás Kaposváron belül ingyenes. Kaposváron kívül a következő településekre kérhetitek kedvenceiteket: Kaposfüred, Toponár, Kaposszerdahely, Taszár, Kaposmérő, Kaposfő, Szenna, Somogyaszaló, Sántos, Kaposújlak, Juta, Töröcske, Zselickislak, Deseda, Magyaregres, Szentbalázs, Orci.

  

https://www.facebook.com/pizza67kaposvar

 

 

Időpont: 
szerda, 2024, május 22 - 18:21

Állásajánlatok Kaposváron