Halálos baleset történt Somogyban Somogyvár és Lengyeltóti között

Összeütközött két személyautó a 6701-es út 35. kilométerszelvényénél, Lengyeltóti és Somogyvár között.

A balatonboglári önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével egy embert kiemeltek az egyik járműből. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.  A balatonboglári önkormányzati tűzoltók Facebook oldalukon írták meg, hogy a baleset egyik sérültjét már nem tudták megmenteni.

 

 

A péntek a balesetek napja volt Somogyban, mert további három helyszínre kellett még vonulniuk a tűzoltóknak. 

Összeütközött két gépkocsi Balatonfenyvesen, a Pozsonyi utca elején, a 7-es főút Vörösmarty utcai szakasza és a vasúti átjáró közelében. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek közül az egyik forgalmi akadályt okoz. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

 

Fának csapódott egy gépkocsi a Vízvár és Heresznye közötti út 23-as kilométerszelvényénél. A baleset következtében a vezető a járműbe szorult, a barcsi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek.

 

Parkoló személyautókba ütközött egy gépjármű a 7-es főút 149. kilométere közelében, Fonyód belterületi szakaszán. A balatonboglári önkormányzati, valamint a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Időpont: 
vasárnap, 2024, június 9 - 11:55

Állásajánlatok Kaposváron