Személyre szabott tanácsadással vár a kaposvári dr. Lenkei Vitamin Életerő Centrum

Növelje vitalitását, előzze meg a betegségeket – személyre szabott tanácsadással vár a dr. Lenkei Vitamin Életerő Centrum

 

Kaposváron, a Zárda utcai üzletben szakértő segítséget kapunk abban, hogy a multivitaminok, étrendkiegészítők, fehérjék, kollagének, valamint a vegyszermentes test- és szépségápolási termékek széles kínálatából mit válasszunk, mi a legjobb számunkra. 

 

Az egészség megőrzésénél nincs fontosabb feladat, ehhez pedig szervezetünket folyamatosan el kell látnunk a megfelelő vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Ebben nagy segítségünkre van a dr. Lenkei Vitamin Életerő Centrum a Zárda utca 16. szám alatt, ahol szakemberek segítenek megtalálni a számunkra – és szeretteink, rokonaink számára – legmegfelelőbb készítményeket.

Elkötelezett vásárlóként még pénzt is spórolhatunk, a törzsvásárlói kedvezményről tehát érdemes személyesen, illetve telefonon vagy interneten érdeklődni.

Az üzlet dolgozói vallják, nincs két ugyanolyan vásárló, ezért egyedi, személyre szabott tanácsadással segítenek, hogy a leghatékonyabban tudjuk megerősíteni immunrendszerünket, növelni életerőnket. Érdemes hallgatni rájuk, hiszen a bolt szakértői komplex képzést követően, folyamatos szakmai felügyelet mellett látják el feladatukat. 

A dr. Lenkei Életerő Centrumban a szépségápolás is komoly hangsúlyt kap: a Biola termékcsalád természetes anyagokból készült testápolóitól kezdve az olajokig minden megtalálható, ami "haj-bőrnek ingere". Ezek a készítmények nem tartalmaznak alkoholt és szilikonolajat, nem tesztelték őket állatokon, így felszabadultan, nyugodt lelkiismerettel használhatók.

 

A szaküzletben mindig találunk valami újdonságot, akciót, ezért célszerű követni a hivatalos Facebook-oldalukat (https://www.facebook.com/profile.php?id=100063999526882is, és mindenképpen érdemes személyesen betérni a Zárda utca 16. szám alatti üzletbe, ahol egyebek mellett a törzsvásárlói kedvezményekről is kaphatunk információkat. 

Időpont: 
hétfő, 2024, június 17 - 18:22

Állásajánlatok Kaposváron