Otthonos hangulat várja a családokat a gyenesdiási Borbála Vendégházban

A Borbála Vendégház egy hatszobás vendégház Gyenesdiáson, amely 2019 nyarán indult.

A vendégház megálmodójával, Cseh Rékával beszélgettünk.

Miért és ki alapította a vállalkozást?

 Mindig is egy vendégház üzemeltetése volt az álmom, és amikor 2018-ban édesapámnak volt lehetősége megvenni az épületet, akkor éltem a lehetőséggel, és elindítottam a vállalkozást.

 

Pontosan hol van a vendégház?

 Gyenesdiás központi részén, a 71-es út mellett, körülbelül 12-15 percnyi séta távolságra a méltán híres Diási Játékstrandtól.

 

Miért fontos neked a vendégház?

 Lényegében ez a vállalkozás a gyermekem. Addig szeretném fejleszteni, amíg Gyenesdiás és a környék legjobb szállásai közé nem kerül fel. Én szeretnék lenni a gyerekes családok elsődleges célpontja.

 

Mi az, amire nagyon odafigyelsz? 

 Családias, otthonos hangulatot próbálok teremteni, hogy a vendégek is otthon tudják érezni magukat a vendégházban, és mindenre odafigyelni, a tisztaságtól kezdve a komforton át a felmerülő kéréseik teljesítéséig.

 

Van-e valami különlegessége a vendégháznak?

A pincehelyiség, ahol van csocsó, biliárd és darts, illetve a kerthelyiség, ahol van fedett kiülő, kismedence, katlan és talpas sütögető.

 

Milyen extra szolgáltatásokkal várjátok a vendégeket?

 A svédasztalos reggelinket mindenképpen kiemelném, amelynek keretében igyekszem egy tartalmas, változatos étkezést biztosítani a vendégeim számára, hogy valóban jól induljon nekik a nap.

Adunk egy kedvezményre jogosító kártyát is a környékbeli éttermekbe, szervezett borkóstoló nagyobb létszám esetén.

 

Van-e néhány jó sztori a vállalkozásról?

 Még három évvel ezelőtt részt vettünk egy eljegyzés megszervezésében. Nálunk szállt meg a pár, és a közeli Darnay pincében volt megszervezve nekik egy borkóstoló, amikor is az úriember feltette a nagy kérdést a párjának.

De volt már nálunk fúziós hastánc tábor is, amelynek a végén egy végső bemutató keretében mi is megnézhettük, hogy mit is tanultak a lányok a nálunk töltött 3 nap alatt.

 

Elérhetőségek:

 https://www.facebook.com/borbalavendeghaz2019/

Időpont: 
kedd, 2024, június 18 - 22:30

Állásajánlatok Kaposváron