KőrösHEGYEN-VÖLGYÖN // Bor & Gasztro Piknik

Időpont: 
2024/06/21 - 12:15
2024/06/22 - 14:00
2024/06/23 - 14:00

Ugorj fejest a balatoni nyárba és kalandozz velünk KőrösHEGYEN-VÖLGYÖN június 21-23. között!

 

Dobd le magad, lazulj, piknikezz, fedezd fel Kőröshegy borászatait és merülj el az élmények kavalkádjában.

Nappal a környék szolgáltatói és turisztikai attrakciói várnak színes programokkal, éjszaka pedig lehetőséged nyílik körbe BORongolni a helyi és vendég borászatok pincéit!

Legyen szó zenei élményekről, kulináris élvezetekről, e-bike túráról, önfeledt szórakozásról vagy önismereti programokról, itt biztosan megtalálod a helyed, legyél egyedül, barátokkal vagy családdal - hegyen és völgyön is!

A rendezvény szava a P L É D, vagyis:

Pince | Levendula | Étel | Derű

A résztvevők listája folyamatosan bővül, mutatjuk, hogy kik azok akikhez biztosan ellátogathatsz! Részletes programok hamarosan!

Gelencsér pince: Szombaton élőzene, gasztro udvar, naplemente néző borkóstolás és máglyatánc vár egészen hajnalig a pince környékén! Vendég borász: Mikonya József.

Piknik felszerelés erősen ajánlott 

Kőröshegyi Levendulás: Egész hétvégén tart a levendula fesztivál! Kézműves programok, lepárlás bemutató, workshopok és levendulás gasztro élmények várnak!

Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok: Naplementés borkóstolás, lazulás, piknik és csodás Balatoni panoráma vár a szőlőbirtok teraszán!

Borkút Panzió és Apartman: Hangfürdő és piknik a végtelen zöld domboldalon.

Podmaniczky Pince és Szőlőbirtok

Helka sörfőzde: Lazulj a kézműves sörfőzde teraszán! Kóstolj különleges söröket és ismerd meg a kézműves szomjoltók világát - akár egy főzde bemutató túra során - .

Kőröshegyi Zeneműhely: Kösd össze a falusi idillt egy igazi nyári könnyed koncerttel! Vár a Vivat Bacchus,a Légli pince és finom falatok! https://youtu.be/IcQQE1cQqAc?si=2EKrxEqdHYfnhj4a

Frutti Di Mutti: Smarni és kőröshegyi traubi gasztro terasz, ingyenes szőlőlé és lekvár kóstoló. Kifejezetten jó program családosoknak is! 

Carpe Diem Park: A nyitó bulink helyszíne! Jurták, tábortűz, hangfürdő, gong, önismereti tánc foglalkozással és szuper józanodó placcként vár a park!

Törzsök pincészet: Borok, borkorcsolyák, sétáló tálak (házilag készített kolbász és sajt),hagyományos és gluténmentes házi készítésű pékáruk, házi szörpök szuper piknikezési és kóstolási helyszín már délutántól is!

Szántódpusztai Majorság

Kézműves piac, bor tematikájú programok, természet, állatok és kirándulási lehetőségeket kínál számotokra a Majorság!

Potyi Pincészet

Teknőspark: Szuper nappali program kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Teknős Park Magyarország első és egyetlen látogatható teknős gyűjteménye a Balatonnál. Fél hektáros területén jelenleg 283 teknős él.

Wéber pince

Mackóház

Állásajánlatok Kaposváron