Találkozz a Minyonokkal a kaposvári Kultikban

Időpont: 
2024/07/06 - 10:00
2024/07/07 - 10:00

A Minyonok újra színre, vagyis inkább vászonra lépnek!

A KULTIK moziban azonban nemcsak a nagyvásznon találkozhatsz a sikersorozat szereplőivel, de személyesen is! Július 6-án szombaton és 7-én vasárnap, minden vetítés előtt beugranak a moziba. Ha pedig éppen arra járnak, szívesen összeállnak mindenkivel egy fotóra, egy ölelésre, de ha szeretnéd autogramot is adnak.

A Minyonok idén ugyanis szeretnék elárasztani szeretetükkel rajongóikat, ha már ennyi ideig vártak legújabb kalandjaikra. 

A Gru 4 filmről:

Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a GRU 4-ben.

A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, melyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza.

És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal, és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül…

Szeretettel vár kedvenc Minyonod és a KULTIK mozi!

Állásajánlatok Kaposváron