50 éves a Boglári Szüreti Fesztivál

A hagyományokhoz híven - ha augusztus 20. - akkor berobban az immár 50 éves Boglári Szüreti Fesztivál, az ország egyik legrégebbi kulturális-, bor-, gasztro családi fesztiválja Balatonbogláron a Platán-strandon! 

A rendezvényen idén nyáron is színes programkavalkáddal, több tucat koncerttel, vásárral, kézműves udvarral, gasztronómiai különlegességekkel, egészség szigettel, gyermekfesztivállal és az ország jeles borvidékeinek boraival várják a látogatókat. Több mint 100 produkció, a művészvilág színe-java, táncházak, zene, mulatság a boglári Platán-strandon! Mindez ingyen, belépődíj mentes a fesztivál!

 

Érdemes strandolással összekötni fesztivált, hiszen a Dél-Balaton legszebb strandján várja a látogatókat augusztus 16-20 között öt napon át! Ötven év, öt nap! BorBuliBalaton! Azaz BBB! Minden korosztály családi fesztiválja!

Hihetetlen, de ötven éves lesz idén az ország egyik legnagyobb családi fesztiválja, jubilál az 50 éves Boglári Szüreti Fesztivál!

 

 

Idén a zenei programokon felül Európában első ízben Európa legnagyobb Ferarri ereklye kiállítását nézhetik meg többek között a MAGNUS Aircraft mellett a látogatók a Béta Autó-Motor-Sport Kiállításon.A kiállításon Kovács Miki dakaros Scania kamionján felül a Kermor Motorsport formula autók, versenyautók, utcai autók, motorok és elektromos rollerek is mustrára kerülnek öt napon át, sőt minden nap egy-egy nagy autós találkozó mezőnye tölti ki a területet a nagyszínpad előtt 10-15 óra között.

Augusztus 16-án a BMW találkozó különlegességeivel kezdődik a program, majd a márkafüggetlen Garage OTT, RAT és tuning találkozójával folytatódik szombaton. A következő napokban az Alfa Romeo Hungary Club programjait, majd a Scuderia Ungherese olasz autók találkozóját, és a zárónapon a Meeting On The Beach autóhifi és tuning bemutatót nézhetnek meg az érdeklődők.

 

 

A fesztivál nemzetközi vendége idén Olaszország lesz!Az ITALIA-EXPO mezőgazdasághoz, növénytermesztéshez, állattenyésztéshez nélkülözhetetlen technológiák gyártóit sorakoztatja fel a kikötő felőli oldalon a sétány melletti árnyékos fák tövében.

 

Augusztus 18-19-én két Generali szűrőbusz végez ingyenes PSA, csontsűrűség és egyéb szűréseket 11-19 óra között a kikötővel szemben a strandon! Legyen ott Mindenki!

Időpont: 
csütörtök, 2024, augusztus 15 - 20:38

Állásajánlatok Kaposváron