Kisvasúti nap Balatonfenyvesen

Időpont: 
2024/09/07 - 10:00

 

2024. szeptember 7-én, szombaton tartják a XXVII. kisvasúti napot Balatonfenyvesen! A rendezvény élőzenével kísért, ünnepélyes megnyitóval 10:00-kor kezdődik Balatonfenyves GV állomáson. 

A megnyitót követően 10:35-kor különvonatot indul Somogyszentpálra. A különvonat Somogyszentpálról 15:45-kor indul vissza Balatonfenyves GV állomásra, mely várhatóan 16:35-kor érkezik vissza a kiinduló állomásra. Somogyszentpálra visszatérve rövid sétát követően a település központjában a szentpáliak látják vendégül a látogatókat. 

 

Programok

Balatonfenyves GV állomáson a „Nyitott műhely” program keretében:

 

műhelylátogatás

megtekinthető a keskeny nyomközű járművek kiállítása.

Somogyszentpál Önkormányzat központjában:

 

polgármesteri köszöntő,

színpadi programok

családi program Csohány Domitilla  (a „Berci és a balatonfenyvesi kisvasút” mesekönyv szerzője)  lebonyolításában

kirakodóvásár

A részletes programot utasaink a rendezvényt megelőzőlen megtalálják Somogyszentpál község honlapján és Facebook oldalán. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

A rendezvény napján a Balatonfenyvesi GV járatain  ̶  egyéb kedvezménnyel nem rendelkező látogatók számára  ̶  50%-os alkalmi kedvezményt nyújtunk a különvonatra és Balatonfenyves GV - Somogyszentpál közötti a menetrend szerinti járatokra. A kedvezményes menetjegyek kizárólag a Balatonfenyves GV pénztárban válthatók meg! A látogatók a MÁV-START és a GYSEV bármely kiinduló állomásáról Balatonfenyvesre (és vissza) 50%-os menettérti kedvezményt vehetnek igénybe.

A kedvezményes jegyek érvényesítése bélyegzéssel történik Balatonfenyves GV állomás pénztárában.

Állásajánlatok Kaposváron