Cirkuszok éjszakája és elefántfürdetés Balatonlellén

Időpont: 
2019/07/12 - 13:00
2019/07/13 - 19:00

Július 12-13-án lesz a Cirkuszok Éjszakája, amely idén is a balatonlellei elefántfürdetéssel kezdődik. 

 

Pénteken lesz tehát Elefántfürdetés a Balatonlellei Napfény Strandon, ahova az afrikai elefántok 13 órakor indulnak a Cirkusz térről. A világhírű német Casselly cirkuszi család és négy afrikai elefántja látogat el Balatonlellére, hogy az elefántok megmártózhassanak vízben.

 

19.00 - 24.00 között programok

20 órától Extra kibővített műsorral, sztárvendégekkel: Szandi és  Baronits Gábor, Nagy Alexandra, illetve nemzetközi artistákkal fűszerezve láthatjátok az ország legszínvonalasabb cirkuszműsorát! Az előadást a Nemzeti Cirkusz zenekara kíséri. 

Az előadáson Casselly család négy fordulatos szaltóval ékesített elefánt akrobata száma, trapéz szám, halálkerék, gumitestű íjásznő és bohócok láthatók.A műsor előtt porondlátogatásra invitálják az érdeklődőket, utána pedig a kulisszák mögé is bepillantást nyerhetünk, és megnézhetjük a cirkusz állatparkját, a mini szafarit.

Este 11 órától Extra Show következik, amely a műsorból "kimaradt" trükkökről szól.

Fél 12-től a cirkuszigazgató, ifj. Richter József műsora látható a színpadon, mely során az igazgató bevezeti a közönséget az állatidomítás rejtelmeibe, és találkozhatunk Zambesivel, a cirkusz új zsiráf bikájával.

A Cirkuszok Éjszakája egy cirkusz népszerűsítő program. A célunk minél szélesebb körben elterjeszteni, hogy a cirkuszművészetet is lehet nagyon magas színvonalon, maximális állatvédelem mellett művelni” – foglalja össze Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

Cirkusz tér, 7-es főút mellett, Balatonlelle

Kapunyitás: 18.00 óra, Programok és műsor: 19.00-24.00 óra

Facebookos játékaink szabályzata