Transztánc a Harmónia Házban

Időpont: 
2019/11/23 - 16:00

Szabadulj meg a gátlásaidtól és a feszültségtől! Próbáld ki ezen az ingyenes alkalmon :) 

2019.11.23. 16:00-18:00 Harmónia Ház, Kaposvár

A foglalkozás INGYENES!

Kérlek, ha szeretnél jönni, jelezd e-mailben, vagy telefonon, mert a létszám korlátozott!

Nádas-Szegfy Szonja légzéstréner

e-mail: szonja@legzester.hu

telefon: 30/209-34-13

 

Az eseményen először átlélegezzük a csakrákat Vivation légzéstechnikával. Ez egy gyengédebb, a szervezet számára kevésbé megerőltető légzésmódszer a transzállapot elérésére. Mi ezt használjuk a légzésfolyamat során. Könnyen megtanulható és végezhető. Transzállapotban pedig a tudat amúgy számunkra ismeretlen részei is elérhetőek. A transztáncon való részvételhez nem kell ismerni ezt a technikát, én vezetem a ráhangoló légzést, csak követni kell.

 

A transztáncban bekötött vagy becsukott szemmel a test önkéntelen mozdulatai felerősítik és felszínre hozzák azokat az eltemetett érzéseket, blokkokat, amelyeket magunkban hordozunk. A zene, a ritmus segíti a folyamatot.  

 

Mezítláb vagy zokniban táncolunk. Nem kell semmi bonyolult koreográfiára gondolni, egyszerűen csak mozgunk,  ahogy a ritmus  késztet rá. Ha csak rázkódsz, vagy lépegetsz úgy is jó, és a végén lefekszünk a földre. A feljövő információkkal, érzésekkel, képekkel tovább dolgozhatunk egyéni légzésterápia keretén belül.

 

INFORMÁCIÓ: Kényelmes öltözék szükséges. Ha szeretnéd, hozz magaddal egy kendőt a szembekötéshez, innivalót és polifoamot. 

A folyamaton való részvétel ellenjavallt: áldott állapot, szív- és érrendszeri betegségek, fokozottan magas vérnyomás, bizonyos pszichiátriai betegségek, friss műtét vagy törés, akut fertőző betegség, epilepszia esetén.

Facebookos játékaink szabályzata