Ingyenesen kipróbálható önvédelmi- és táncórák Kaposváron

Időpont: 
2020/03/22 - 10:00

Szeptember közepe óta működő termünkben jelenleg három oktató különböző óráit látogathatjátok. Mi a közös bennünk? A fejlődés, a változás iránti elkötelezettségünk. Ez a mi irányunk ami fele nézünk és haladunk.

A nyílt nap programja:

 

10-től kezdő, bárki számára kipróbálható táncórákat ajánlunk, Ilona vezetésével

10h BALETT ALAPOK

pozíciók, testtartás

10:30 MODERN ÉS JAZZ TÁNC 

11:30 KORTÁRS TÁNC - FLOW MOTION

természetes mozgás, a teljesen kezdők számára is követhető óra puha, de erős, lágy és dinamikus, flow

12:30 MOVEMENT RESEARCH

szabad, improvizatív mozgáson alapuló, kísérletező kedvű mozgásforma

keressük a földdel és a térrel való kapcsolatot, elindulunk befelé a saját motivációink, mintáink felé, keressük a nekünk jóleső mozgást és kapcsolódunk másokkal párban és csoportosan

14:00 TESTTARTÁS JAVÍTÓ TRÉNING Ilonával

NMPT (porckorong.hu) a jóga bandhák és a kortárs, szomatikus tecnikák találkozása az egészséges testért

15:00 ANAYA NŐI JÓGA Zsuzsóval

Komplex, testre s lélekre ható gyakorlás

Záróizmok kondícionálása, relaxáció, meditáció

Cél az örömteli élet és egészség. 

16:00 ANAYA KISMAMA JÓGA Zsuzsóval

Cél a változasok megelese és támogatása, mély kapcsolat kiépítése a kisbabáddal. 

17:00 ESZKÖZÖS ÖNVÉDELEM Szabolccsal

Edzéseink alapja nem a technikák gyakorlása, hanem az olyan készségek fejlesztése, mint a tudatos, helyes reakció, a tér és táv és mozgásérzékelés, valamint a helyes ütemben végzett mozgás kialakítása. E készségek segítségével lereagálhatunk és elkerülhetünk olyan, akár fegyveres támadásokat is, melyekre e készségek hiányában kevés esélyünk van. 

A foglalkozásokon többek között helyes testtartás, térbeli irányok mentén végzett, összeszedett mozgást gyakorlunk. Ennek eredményeként kialakul a szabad, berögzültségektől és korlátoktól mentes mozgás, és a pontos időzítés, melyek elengedhetetlen, ám mára háttérbe szorított feltételei a harcművészet reális gyakorlásának. 

Nem utolsó sorban pedig a mozgásban elért szabadság, és korlátoktól mentes értelmezés segíti a tudat szabadságának kialakulását!

A programok alatt Tomor Gábor masszőr áll rendelkezésetekre, előre bejelentkezés alapján. 06202562737

 

Kollégák

 

Galló-Varga Zsuzsi - Zsuzsójóga

A jóga és az egészséges életmód nagyon régen része az életemnek. Ennek ellenére az élet elém gördített egy egészségügyi kihívást, pontosabban a női minőségemben történt egy nagy kibillenés. Mindig is kerestem az alternatív lehetőségeket az élet minden területén. De ahogy jött a kihívás, érkeztek a segítők is, így kerültem kapcsolatba a női jógával és egyben az oktatással. 

Most, hogy a Nők évezredébe jutottunk, vallom, hogy döntő szerepünk van a világ változásaiban!

Éppen ezért küldetésemnek érzem, hogy a nők minél inkább felfedezzék és felismerjék ezt önmagukban, hozzáférjenek saját női minőségeikben rejlő potenciáljukhoz, felismerjék a női lét előnyeit és lehetőségeit az élet minden területén.

Itt az idő, hogy a Nők visszatérhetnek női szerepeikhez, jól megélve a női minőségeiket. 

Legjobb tudásommal igyekszem hozzájárulni ehhez a közös célhoz, mely a világ jobbá tételére törekszik.

 

Regős Ilona - Mind1Tánc, Legyen Tartásod

A tánc, a mozgás, a test az eszközöm önmagam és a világ megismerésére, a fejlődésre,  az egészség megőrzésére és visszaszerzésére, gondolatok és érzések kifejezésre és a kommunikációra.

Kiskorom óta táncolok, sportolok, huszas éveimben kezdtem tanítani. Jelenleg kortárs tánc és prevenciós mozgásformák területén képzem magamat.

 

Mészáros Szabolcs - Égi Út Egyesület

Főállásban az ember, hit és világ kapcsolatát kutatom, immár két évtizede ez tölti ki az életem. Küzdősportokkal már gyermekkoromban találkoztam, ám a figyelmem idővel a tradicionális harcművészetek felé fordult. Így találkoztam Oláh Istvánnal és Czéh Lászlóval, akiket a harcművészetek gyakorlásában irányadónak, mesteremnek tekintek. 

Hamar megláttam, hogy a hithez hasonlóan, a harc gyakorlásában sem a legendát, hanem a realitást keresem. Nem a mai küzdősportok világa érdekel, nem is a harcművészetek sokszor irreális formahűsége. Hanem a régi harcosok töretlen szelleme és akarata, és az az út, ami efelé vezet.

Ezen az úton járva végzem fegyveres gyakorlataimat immár egy évtizede.

 

Tomor Gábor - Mérnök Masszőr

Facebookos játékaink szabályzata