Segíteni mentek, de meglopták őket: kirabolták a Kutyatár Egyesület autóját

A Kutyatár Egyesület ahol tud segít, és nem csupán a kutyákon, hanem az embereken is. Ezért is érintette  őket különösen rosszul ami történt.

 

Az egyik kaposvári városrész gyümölcsnevű utcájában sokszor járnak, többször vittek már el innen kutyákat, de nem csak a négylábúaknak, hanem a kétlábúaknak is segítettek, többek között egy  a nyomorúságos helyzetű családnak vittek vastag kabátokat, paplant, tűzifát, kéményt és kürtőt, hogy üzemképes legyen az összekukázott kályhájuk, ennivalót és jó szót. 

Az egyesület bejelentést kapott, hogy 5 darab 1 hónap körüli kölyökkutya van egy bokor aljában. Amikor kiérkeztek azt tapasztalták, hogy a kutyusok elszórtan helyezkednek el. Miután a kutyákat összegyűjtötték és betették az autóba az anyakutyákat is el szerették volna vinni, ezért megpróbálták őket is összeszedni. Lezárták az autót megpróbálták becserkészni a kölykök anyját. Mikor visszamentek az autóhoz látták, hogy vastag üvegcserepek vannak az első üléseken.

Az üveget valaki betörte egy fél téglával, és elvitte a benne található táskát. Ebben benne volt kettő pénztárca, az összes igazolvány, bankkártya , az összes  közlekedési eszköz forgalmija (3 autó 1 motor), számlák, iratok és 400.000 Ft, ami az aktuális költségek rendezése miatt volt a tárcában. Később a táskát megtalálták, de a pénztárcákat persze kiürítették a rablók. 

A Kutyatár Egyesületnek jelenleg nagy segítség lenne, ha szert tudnánk tenni egy Skoda Yeti jobb első ajtóüvegre. 

 

Forrás és teljes bejegyzés: https://www.facebook.com/kutyatar/

Facebookos játékaink szabályzata