Programok a hosszú hétvégére

Bár a hétvégére nem ígérnek túl jó időt, reméljük lesz alkalmunk kirándulni egyet, vagy részt venni valamilyen programon. Mutatjuk a választékot!

 

 

1. Május 29-én megnyitott az Igali Gyógyfürdő. A fürdő 2020. május 29-től június 30-ig minden nap 9:00 – 18:00 óráig tart nyitva. A délutáni kedvezményes időszak 14:00 órától kezdődik. 

 

2. A Bőszénfai Szarvasfarmon is várják már a látogatókat.

 

3. A Puchner Élménybirtok is nyitva áll, a hétvégén rengeteg programmal várnak mindenkit, szombaton pünkösdváró, vasárnap pedig gyermeknap lesz.

4. A Katica Tanyára is mehettek, a patcai gyerekparadicsomban a renegeteg élményelem mellett számos érdekes programot is szerveznek a kicsiknek és nagyoknak a hétvégén.

 

5. Szombaton megindulnak a séthajók is a Balatonon, ha elcsíptek egy esőmentse időszakot ez is nagyszerű lehetőség a szórakozásra.

 

6. Pénteken megnyitott a siófoki plázs. Ugyan nincs kifejezetten strandidő és nem is lesz, egy kirándulást megérhet a strand.

7. A Két Kakas gasztropiac is megnyitja kapuit vasárnap, Balatonfenyves mellett Imremajorban sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.

 

8. Már megnyitott a Balatonboglári Bobpálya és Kalandpark is, ahol rengeteg izgalmas dologgal lehet elütni az időt, bobozással, falmászással, és persze megnézhetitek a fantasztikus Gömbkilátót is.

 

9.  A Mesztegnyői Erdei Vasút is jár már, zötyöghettek egyet somogy gyönyörű tájain is.

 

10. A Balatonlellei Vidámpark is várja már a látogatókat.

 

 

Időpont: 
péntek, 2020, május 29 - 19:36

Facebookos játékaink szabályzata