Miklósa Erika és Kokas Katalin is fellép a rövidített Kaposfesten 2020-ban

Augusztus 16–19 között megújult arculattal érkezik a 11. Kaposfest – Nemzetközi Zenei és Művészeti Fesztivál Várdai István és Baráti Kristóf művészeti vezetésével.

 

Az idei esemény  ugyan rövidebb, de annál színesebb lesz, hiszen olyan régi barátok is fellépnek majd a Szivárvány Kultúrpalota és a Csiky Gergely Színház színpadán, mint Kokas Katalin, Kelemen Barnabás, Kirill Troussov, Miklósa Erika, Julien Quentin és Baráth Emőke. 

 

-Az elmúlt időszak olyan helyzetet teremtett, hogy többszörösen újra kellett gondolnunk a 2020-as fesztivált. A pandémiás időszak utáni első hazai nagyszabású komolyzenei eseménysorozat megvalósulása érdekében összefogás és elkötelezettség jellemzi mind a fellépőket mind az előkészítő munkát – mondta el  Hornyák Balázs a fesztivál igazgatója.

A fesztivál szervezői kiemelten fontosnak tartják a közönség biztonságát, ezért ennek figyelembe vételével határozták meg a programok helyszíneit, struktúráját. 

 

Összesen közel száz művész lép majd színpadra három nap alatt beleértve a szólistákat és a zenekari muzsikusokat. A világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar mellett a Camerata Pelsonore és a Budapest Jazz Orchestra is vendégei lesznek a rendezvénysorozatnak.A szervezők nagy örömére a fesztivál alapítói Kokas Katalin és Kelemen Barnabás is elfogadták a meghívást és fellépnek a fesztiválon. 

 A népzene kedvelőit Pál István Szalonna és zenekara szórakoztatja majd a város főterén.

 

Idén Baráth Emőke és Miklósa Erika operaénekesek is fellépnek majd olyan zenészek és partnereiként, mint Kirill Troussov, Szűcs Máté, Fejérvári Zoltán, Baráti Kristóf, Várdai István, Marc Bouchkov, Sarah McElrawy, és Horváth Bence Dániel.

 

A program és a megújuló honlap július 6-tól várja az érdeklődőket.

Időpont: 
csütörtök, 2020, június 25 - 09:48

Facebookos játékaink szabályzata