Táncra perdültek a nézők a Budapest Bár koncerten

Hosszú hónapkon keresztül nem volt lehetőségünk arra, hogy bulizzunk, koncertre járjunk vagy, hogy táncoljunk.

 

Örömmel jelentjük, hogy az ínséges időszaknak ezennel végeszakadt, hiszen a HangÁsz produkció által szervezett Budapest Bár koncert alatt fergeteges volt a hangulat.  A koncert közben többen felpattantak az ülőhelyekről és táncoltak az együttes fülbemászó dalaira, de akik ülve maradtak nekik sem lehetett okuk a panaszra. 

A HangÁsz produkció facebook oldalán a következőket írják:

"Boldogok vagyunk, hogy lehetőségünk volt újra önfeledtséget varázsolnunk az emberek arcára, hatalmas öröm volt számunkra, hogy láttuk, érdemes kitartanunk, érdemes dolgoznunk."

Minden bizonnyal a Budapest Bár muzsikusai is nagyon jól érezték magukat, hiszen a kényszerszünet után ez volt az első koncertjük.

A hosszú hónapk, amíg nem lehetett rendezvényt tartani, anyagilag és lelkileg is megviselte az előadóművészeket, a rendezvényszervezőket, a hangosító csapatokat és mindenkit, aki ezzel kereste a kenyerét. Most végre talán magához tér a szakma, amelynek a közönség is nagyon örül, hiszen sokan alig várták már, hogy kiszabaduljanak a négy fal közül és végre önfeledten szórakozhassanak. 

A továbbiakban minden pénteken és szombaton koncertekkel és programokkal várnak titeket a Vigasságok terén, a program itt elérhető.

Fotók: HangÁsz Facebook oldala

Időpont: 
vasárnap, 2020, július 5 - 09:06

Facebookos játékaink szabályzata