Gyors és kényelmes tanszervásárlás? Mutatjuk hogyan!

Ugye álltál már te is totál tanácstalanul és idegesen a tanszeres polcok között, kezedben a listával, amit a tanító néni(esetleg bácsi) állított össze tanévkezdésre? 

 

Ha nem is mindenki, de bizonyára nagyon sokan ismerik azt az érzést, amikor a félfamentes, famentes lapok, füzetek, ceruzák, postairónok tengerében próbálnak eligazodni, kevés sikerrel. Általában a gyerekek még az elején nagy elánnal vetik bele magukat a tanszervásárlásba, alig várják, hogy a kezükben szorongathassák az új füzeteket.

Ám ahogy telik az idő, és a szülők egyre fáradtabban róják a polcok közötti sorokat, bizony a csemeték türelme is elfogy, elkezdenek nyűglődni és jön a kérdés: mikor megyünk már haza? Mikor ezt tizedszerre is megkérdezték addigra a szülők is kezdenek idegesek lenni és megpróbálnak minél gyorsabban végére érni a tanszervásárlási mizériának. Aztán otthon kiderül, hogy valami még hiányzik….

Iskolaszer, Iskolai Tanszer, Ecsetek, Zsírkréta

Örömmel jelentem, hogy vége lehet a megpróbáltatásaitoknak ugyanis a Megapapírban átvállalják tőletek a feladatot. Ha leadjátok a rendelést, vagy emailben elkülditek a listát, akkor örömmel összeállítják nektek a kért termékekből a tanszercsomagot. Nincs idegeskedés, és a tanszervásárlásra fordított idő helyett elmehettek fagyizni, moziba vagy strandra. Aztán csak annyi a dolgotok, hogy besétáltok a Megapapírba a Raktár utcában, átveszitek a holmikat és fizettek. Sajnos a könyveket és a füzeteket nem fogják bekötni helyettetek, de egy elfoglalt szülőnek már ez is hatalmas segítség. 

Kaposvár, Raktár utca 2.

E mail cím: megapapir@megapapir.hu

Kérnek benneteket, hogy a telefonszámotokat is tüntessétek fel.

 

Ha mégis úgy döntötök, hogy saját kezetekbe veszitek a vásárlást, akkor viszont bátran kérhettek segítséget a Megapapír üzletében, mivel a szakképzett eladók minden ügyes bajos dologban el tudnak titeket igazítani. Legyen szó radírról, hegyezőről vagy színes ceruzáról bármilyen kérdésre tudják a választ. Azt pedig minden gyakorló iskolás szülei tudják, hogy az ördög a részletekben rejlik, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen írószert veszünk a gyereknek,  a színes lapok vastagságát, a radír puhaságát és a ceruzák színének élénkségét is figyelni kell.

További előny, hogy a Megapapír Facebook oldaláról le tudtok tölteni  egy 15 százalékos kedvezménykupont, de emellett számos akcióval is várnak titeket az üzletben.

 

Elérhetőség:

Mega-Papír 2004 Kft.

7400 Kaposvár, Raktár utca 2.

+36 82 526 111

Nyitva tartás: H-P 8:00- 18:00, Szo 8:00-12:00

7200 Dombóvár, Hunyadi Tér 13.

+36 74 460-097

 

Nyitva tartás: H-P 7:30- 17:30, Szo 8:00-12:00

Időpont: 
kedd, 2020, július 21 - 19:41

Facebookos játékaink szabályzata