Siófoki programajánló az augusztus 20-ai hosszúhétvégére

Az augusztus 20-ai hosszúhétvégén is számtalan remek programmal várja a család minden tagját Siófok.

 

Augusztus 19-23. között a Hajóállomáson ingyenes esti koncertekkel Ünnepi gasztro- és kézműves vásár várja a látogatókat.

Augusztus 19-én ingyenes nyáresti filmklub lesz a Kálmán Imre Kulturális Központ szervezésében. A PLÁZSon pedig este 22:00 órától a ’90-es és 2000-es évek hangulatával érkezik a Wannabe Beach - Best of 90'S & 00'S party. Szintén a PLÁZSon az Arénában NEXTLEVEL BALATON SPECIAL x AUGUSZTUS 19 party lesz az elektronikus zene kedvelőinek nagy örömére.

Augusztus 20-án városi ünnepség keretében zárt körben kerül sor a kenyérszentelésre és a város borának választására, melyet online közvetítenek. A SzínParton a 100 Tagú Cigányzenekar várja ünnepi műsorral az érdeklődőket. Este a PLÁZS 4 helyszínen várja a kikapcsolódni vágyókat a We Love Balaton Fesztivállal. Tűzijátékot pedig este 20:00-tól a sóstói szabad strandon láthatunk. >> 08.18-án kapott információk alapján a tűzijáték elmarad!

 

Augusztus 21-én este a PLÁZSon  ismét érkeznek a ’90-es és 2000-es évek legnépszerűbb slágerei a Wannabe Beach partyval. A PLÁZS Arénát Nigel Stately és barátai katartikus dallamokkal borítják be. A Truesounds Music pres. COLYN (Afterlife) party keretében pedig a teljes Truesounds Music TSapat, illetve a Be Massive boss, Metha garantálja, hogy COLYN előtt és után is felejthetetlen zenei élményekben legyen részetek.

 

Augusztus 22-én e22:00-tól a PLÁZSon a nagysikerű retro party, a Wannabe Beach érkezik. A fehér homokos parton pedig Be Massive Sunset x Truesounds Music Sunrise eseménnyel a siófoki PLÁZSra egy fergeteges bulit varázsol a Truesounds Music és a Be Massive.

 

Augusztus 23-án a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület rendezik meg az I. Siófoki SUP kupát a Nagystrandon. Napközben a PLÁZSon hamisítatlan balatoni hangulat, frissítő koktélok és DJ-k várnak mindenkit egy kis vasárnap délutáni kikapcsolódásra.  Vasárnap 17:00-tól a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban a Budapesti Fesztiválzenekar ad koncertet.

 

Forrás: hellosiofok.hu

Időpont: 
kedd, 2020, augusztus 18 - 20:23

Facebookos játékaink szabályzata