Nagy rohamra számítanak a kaposvári Burger King nyitásán

Kiindulva abból, hogy a kaposvári Burger King épülését milyen nagy érdeklődés övezte, valószínű, hogy sokan ellátogatnak majd a gyorsétterembe miután megnyitott.

 

Az ünnepélyes megnyitó időpontja is megvan, szeptember 17-én csütörtökön nyit majd a Burger KIng és valóban nagy rohamra számítanak, hiszen már egy biztonsági céget is szerződtetek erre a napra, sőt a hétvégére is. Egészen pontosan élőerős rendészeti biztosításra kérték fel a BL Securityt olvasható a cég Facebook oldalán. A gyorséttermet már nagyon sokan várták és biztosan rengetegen látogatnak majd el és tolnak be egy-egy hambit és krumplit a nyitás hétvégéjén.

 

A Burger King első magyarországi éttermét 1991. augusztus 8-án nyitotta az Oktogonon. Ezek után sorra nyitotta üzleteit, első vidéki éttermét Szegeden. Első autós éttermét a korábbi Wendy's egységének helyén, 2002-ben alakította ki.

Az éttermek belső és külső kialakítását világszerte egységes arculat alapján végzik: az 1970-es évek Amerikájának hangulatát igyekeznek megteremteni a szín- és képvilág felhasználásával.

Érdekesség: a világ második legnagyobb alapterületű Burger King étterme Budapesten, az Oktogonnál volt megtalálható 2015-ig, amikor az egységet megfelezték. 

Időpont: 
péntek, 2020, szeptember 11 - 20:16

Facebookos játékaink szabályzata