Ezentúl este hatkor kezdődik a buli a Park Music Hallban

Zenés-táncos rendezvények hétfőtől  nem tarthatók 23 óra és másnap reggel 6 óra között, és ez az időkorlát vonatkozik a vendéglátóhelyekre is-szól a kormányrendelet, amelynek nagyon nem örülnek a fiatalok, hiszen a legtöbb helyen ilyenkor kezdődik csak el a buli.

 

Bevallottan egyébként őket célozták meg a rendelettel:  mivel az igazolt fertőzöttek között változatlanul a 20-29 éves fiatalok vannak túlnyomó többségben, ezért van szükség a szórakozóhelyek bezárására 23 órakor - mondta az országos tisztifőorvos.

Szóval nem arról van szó, hogy a vírus este 11 előtt nem fertőz sokkal inkább arról, hogy a fiatalok (és néhány idősebb is) este 11 után indulnak meg az éjszakába akkor telnek meg a diszkók a bulihelyek. És mivel a buli általában együtt jár az alkohollal, addigra már sokakban feloldódnak a gátlások és bátran ölelgetnek ismeretleneket fittyet hányva a koronavírusra. 

De élelmes nép a magyar így Kaposvár nem marad buli nélkül, mivel a Park Music Hallban kitalálták, hogy előre hozzák a bulit. Íme a plakát:

 

Jól látható alul, hogy csak 23.00-ig lehet majd szórakozni és 18.00-kor indul a bulika. Hát mindenesetre érdekes kísérlet mi kíváncsian várjuk hogyan alakul. Még szerencse, hogy korán sötétedik.....

Bár abból a szempontból kifejezetten jó a korai kezdés, hogy ha azt mondják a tiniknek, hogy 11-re érjenek haza, hát most nem lesz nehéz. De az is előfordulhat, hogy megfordul a szokásrend és a fiatalok először bulizni indulnak és utána a "Sorra". 

Bár mindenhez hozzá lehet szokni egyébként. Ma már szinte hihetelen, hogy tizenpár évvel korábban a diszkókban is lehetett cigarettázni, most már az a fura ha valaki bent rágyújt. Szóval akár a korai buli is lehet trendi.

Hiába változnak az idők. 

 

Időpont: 
kedd, 2020, szeptember 22 - 16:19

Facebookos játékaink szabályzata